Survivor’da elenen isim Pınar oldu! Sema, Pınar’ın elenişini halay çekerek kutladı

Survivor'da dün akşam ödül oyununun ardından eleme düellosunda elenen isim Aysu ile yarışan Pınar Saka oldu. Pınar'a fiziksel temas sebebiyle diskalifiye olan Sema, Pınar'ın elenişini halay çekerek kutladı.

Survivorda elenen isim Pinar oldu habermeydan

Survivor’da elenen isim Pınar oldu! Sema, Pınar’ın elenişini halay çekerek kutladı.

Survivor All Star 2024, yarışmacılarıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak, Pınar Saka yüzünden diskalifiye olan Sema Aydemir sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile gündem oldu.

Survivor All Star’ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde eleme düellosuna çıkan 4 yarışmacıdan biri Survivor hayallerine veda etti. Eleme potasında olan Survivor yarışmacıları; Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düello oyununda kozlarını paylaştı. Adaya veda eden isim ise düello finalinde belli oldu. Aysu Saka’ya 5-3’lük skorla yenilen Pınar Saka Survivor’da elenen isim oldu.

Elemenin ardından Pınar Saka yüzünden diskalifiye olan Sema Aydemir sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. İlk paylaşımında halay çektiği bir videosuna yer veren Sema Aydemir, hem oynadı hem de halay çekti.

Sema Aydemir’den halay videosunun ardından bir paylaşım daha geldi. Yıllar önce yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinden bir kesite yer veren Sema, Hürrem Sultan karakterinin “Çok şükür. Allah’ım Bismillah” sözlerinin yer aldığı videoyu paylaştı.

Exit mobile version