Survivor’da eleme düellosu heyecanı! Survivor All Star’da kim elendi?

Survivor All Star'da dün akşam eleme düellosu heyecanı yaşandı. Yayınlanan bölümde Merve, Berna, Damla ve Aleyna eleme düellolarında mücadele etti. Peki Survivor All Star kim elendi

Survivor All Starda kim elendi habermeydan

Survivor’da eleme düellosu heyecanı! Survivor All Star’da kim elendi?

Büyük bir ilgiyle izlenen Survivor’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Eleme gecesinde düelloyu kaybeden yarışmacı haftanın elenen son ismi oldu. Eleme düelloları Merve, Berna, Damla ve Aleyna arasında yapıldı. İlk turlarda Damla Can ve Merve Aydın’ın eleme adayı olmaktan kurtulması, final düellosu için Aleyna ve Berna’nın karşı karşıya gelmesine neden oldu.

Nefeslerin tutulduğu final etabında iki yarışmacı da kazanmak için elinden geleni yaptı. Aleyna’nın aldığı son sayı ile Aleyna düelloyu 5-1 kazandı. Böylece Survivor’dan elenen yarışmacı Berna oldu.

Öte yandan eleme düellosu sırasında Aleyna ve Berna arasında tartışma çıktı. Atışını yaptıktan sonra Aleyna’nın “En sevmediğine hazmederek yenilmek nasıl bir duygu?” sözleri tansiyonu yükseltti. Aleyna’nın sesini yükseltmesi üzerine Berna rakibinin üzerine yürüdü. Aleyna bunun üzerine yere düşerken, iki yarışmacı arasındaki kavgayı diğer yarışmacılar araya girerek önledi.

Berna’dan Aleyna’ya sitem dolu sözler

Berna, “Seramonide ben Aleyna’dan haz etmediğimi söyledim. İçerlemiş heralde, öyle çıkmış maçlara. Olabilir problem değil. Ben gerçekten ilk geldiğimde kırmızı takımdaydım ve zor zamanlar geçirdim. Sebebi var yada yok. Önemi yok. Kendisi sürekli mobbing yapıldığını söylüyordu zamanında… Gün geldi seramonilerde durduğumuzda ‘ben şu kızın yanında durmak istemiyorum’ diyerek diğer tarafa giderdi. Bu da benim çok ağarıma giderdi. Ben o yüzden ondan haz etmiyorum. Gördüğüm şeyler bana göre ters, bu benimle ilgili… Onu sevmediğim için ya ben onu ya o beni eve gönderecekti böyle oldu. Ben ondan haz etmiyorum. Kazandığı için tebrik ediyorum. Ben buradan gideceğim ailemle kavuşacağım bu güzel birşey… Ben ondan haz etmiyorum, sevmiyorum. Onun egosu yere çaktıracak onu.” dedi.

Exit mobile version