Survivor’da beklenmedik veda! İşte Survivor’a veda eden isim

Dün akşam Survivor All Star yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasındaki isimler düelloya çıktı ve bir kişi adaya veda etti. Peki, Survivor'a kim veda etti?

Survivora veda eden isim habermeydan e1712306224375

Survivor’da beklenmedik veda! İşte Survivor’a veda eden isim.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star yarışmasında dün akşam düello heyecanı yaşandı. Gerilim ve tansiyonun hiç düşmediği yarışmada Özgür, Hakan, Poyraz ve Sercan arasında yapılacak düello oyununu kazanan kişinin kim olduğu merak ediliyor.

Survivor All Star’ın ilk düello eşleşmesinde Sercan Yıldırım, Yiğit Poyraz’ı 5-0 mağlup etti. Özgür Tetik de, Hakan Hatipoğlu’na karşı 5-3 galip gelerek eleme potasından ismini sildirdi.

Düellonun final eşleşmesinde Hakan ve Poyraz karşılaştı. Poyraz 5-3 yenilerek adaya veda etti. Takım arkadaşları gözyaşları içinde kaldı.

”Kendime olan güvenim tamdı ama olmadı”

Eleme sonrası açıklama yapan Poyraz, “Beynim yanmış durumda. Algılayamıyorum şu an olup biteni. Hakan’ı tebrik ediyorum. Sercan bir kere beni darmaduman etti. Mental olarak son bir aydır kötü dönemden geçiyordum. Toparlamaya çalışıyordum kendimi, kafamı buraya odaklamaya çalışıyordum. En son çare olarak da böyle bir ateşlenmeye, hırslanmaya, gerçek Survivor’ı, bu düelloyu tatmaya ihtiyacım vardı. Kendime olan güvenim tamdı ama olmadı. Büyük konuştum, büyük patladım.” dedi.

Exit mobile version