Survivor Yunus Emre’nin eşinden gelen veto!

Survivor All Star yarışmacılarından Yunus Emre, takım arkadaşı Aleyna ile olan samimiyetiyle dikkat çekiyordu. Son olarak canlı yayında eşini uyaran Beria Özden, bu duruma daha fazla katlanamadı ve tepkisini göstermek için bir adım attı.

survivor yunus emre habermeydan 1

Survivor Yunus Emre’nin eşinden gelen veto…

Survivor yarışmacısı Yunus Emre, Aleyna Kalaycıoğlu ile olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yunus Emre’nin eşi Beria Özden ise bu durumdan rahatsızlık duyarak kocasına canlı yayın sırasında “Aleyna’dan uzak dur” demişti.

Geçtiğimiz günlerde baba olacağını öğrenen Yunus Emre, eşinin uyarısıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşamıştı. Ancak bu sevinçli haberden kısa bir süre sonra, Beria Özden’in gebeliğin sona erdiğini açıklamasıyla çiftin yaşadığı üzücü bir durum ortaya çıkmıştı. Yunus Emre, acı haberi ertesi gün telefonda eşinden öğrenmişti.

Survivor All Star’da aldığı cezalarla gündeme gelen Yunus Emre Özden’in eşi Beria Özden, konseyde Aleyna’ya yaklaşan ve dalga geçen kocasının hareketlerinden hoşnut olmadı. Bu durumun ardından, ikilinin samimiyetinin ön planda olduğu yeni bölüm sonrasında Beria Özden, eşiyle olan profil fotoğrafını değiştirdi. Ayrıca, profilinde yer alan ‘Y.E’ yazısını da kaldırdı.

 

Exit mobile version