Survivor Yunus Emre baba olacağını öğrendi!

Survivor'da üst üste aldığı cezalarla gündeme gelen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazanınca, canlı yayında baba olacağını öğrendi.

survivor habermeydan

Survivor Yunus Emre baba olacağını öğrendi.

Survivor All Star 2024’te iletişim oyunun şampiyonu belli oldu. İletişim ödülünün kadınlarda 8-2, erkeklerde 8-6’lık skorla şampiyonu Kırmızı takım oldu.

Yunus Emre canlı yayında güzel haberi aldı. Geçtiğimiz günlerde eşinin hamile olduğunu açıklaması sosyal medyada gündem olmuştu. Güzel haber yayın açılınca Yunus Emre’ye de verildi. “Baba mı oluyorum şaka mı baba oluyorum” diyerek sevinç çığlıkları atan Yunus Emre’nin takım arkadaşları da bu sevince ortak oldu. Yunus Emre baba olacağı haberini alınca “Dünyalar güzeli karım. Şükürler olsun Allah’ıma” dedi. Diğer taraftan Survivor All Star 2024’te Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık sosyal medyanın diline düştü. Aleyna Kalaycıoğlu’nun Yunus Emre ile olan dostluğu sosyal medyada yanlış yorumlanınca eş Beria Özden de bu konuda fikrini saklamadı. Canlı yayın açan Yunus Emre’ye “Ceza yapma Aleyna’dan uzak dur” diyen Beria Özden, herkesi şoke etti. Sosyal medyada Aleyna Kalaycıoğlu fanları bu yoruma eleştiri yağdırdı. Eleştiriler sonrasında Beria Özden, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Şu an riskli bir dönemdeyim stres sıkıntı ve birçok olaydan fazla etkilendim 3 ay oldu ve bu riski zamanla aşabileceğim kötü niyetleriniz sizlerle kalsın nazar ve kem göz günlerdir mahvetti diyebilirim duygusal hassas olabilirim anlayış lütfen.

Exit mobile version