Survivor Turabi’den Damla Can yorumu: ‘Acun Abi fena şımartmış’

Dün akşamki Survivor All Star'da, yarışmacılar ikinci dokunulmazlık oyunu için büyük bir mücadele sergilediler. Kazanan taraf kırmızı takım oldu. Son oyunun ardından Merve ile yarışan Damla Can, sinirlenerek isyan etti. Rest çeken Damla Can'a, sakatlanarak adaya veda eden yarışmacı Turabi Çamkıran'dan hemen tepki geldi.

turabi damla habermeydan

Survivor Turabi, Damla Can hakkında ‘Acun Abi fena şımartmış’ dedi.

Survivor All Star’da bu sezon kaos ve kavgaların eksik olmadığı biliniyor. Son olarak dün gece yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden Damla Can, ekibe ateş püskürdü.

Oyun sonunda atışı takımca başaramadıklarını belirterek sinirlenen ve matarasını fırlatan Damla’nın hedefinde ise Acun Medya vardı. Poyraz’ın ayrılığından sonra Mavi takımın toparlanamadığı, dokunulmazlığı ve Real Madrid – Manchester City maçının izleneceği büyük ödülü kaybettiği görüldü. Oyun sonrası gerçekleşen konseyde, ikinci gitme adayı olarak yine Hakan’ın adı çıktı.

Damla Can’ın yarışma sonrası hareketleri sosyal medyada hızla gündem oldu. Bu sezon sakatlığı sebebiyle ayrılan ancak yarışmayla ilgili sık sık açıklamalarda bulunan Turabi, sessiz kalamadı. Damla Can’ın davranışlarını eleştiren Turabi, şu ifadeleri kullandı:

“Normal Survivor yarışmacı psikolojisi; Yenerse, en iyi o dur. O iyi olduğu için kazanmıştır. Yenilince, sorun ya atışlardadır, ya prodüksiyondadır, ya havadadır, ya sudadır, ya çubuktadır, ya ondadır ya bundadır. Ama asla yarışmacının kendisinde suç yoktur. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında ve bu sezon Survivor’a katılan, ABD’de mücadele ettiği ‘The Challenge: War of the Worlds’ yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bakalım bu senenin sonunda neler neler söylenecek. Herkes SMS ile şampiyon olmak için, fakir dili ve edebiyatı bölümü okumuş gibi geldiler. Numara yapmadan doğallığıyla ve de SMS ile şampiyon olan kıza salladılar. Performans istediler, performans senesi yapıldı, her şeye laf ettiler. Performans senesine gelen kişi her atışı yapmalı, her oyunda kapışmalı, düelloya girmekten korkmamalı hatta düellolara bilerek girip, şampiyonluğu efsaneleştirmeli. Bu sezonun yarışmacıları kadar her şeye mızmızlanan ve de itiraz eden yarışmacılarla karşılaşmadım. Acun Abi, fena şımartmış. Zaten ‘Ne istiyorsunuz’ diye boşuna çıldırmadı adam… Ben bile adamı o kadar çıldırtmamıştım.”

 

 

Exit mobile version