Survivor Ogeday’a ne oldu? Survivor Ogeday neden yok?

Suvivor Ogeday ayrıldı mı? sorusu yarışmanın izleyenleri tarafından gündeme geldi.

survivor ogeday habermeydan

Survivor Ogeday neden yok?

Survivor All Star’da bir kez daha acil durum konseyi toplandı. Tv8’de yayınlanan Survivor All Star’ın 17 Mart tarihli yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Fragmanda, mavi takım yarışmacılarının Ogeday hakkındaki konuşmaları dikkat çekti. Bu sezonda tartışmaların eksik olmadığı Survivor’da dokunulmazlık oyununda, kırmızı takımda sakatlığı nedeniyle Nagihan yer alırken, mavi takımda ise Ogeday mücadele etmemişti. Peki, Survivor Ogeday elendi mi yoksa ayrıldı mı? Survivor Ogeday neden yok? İşte, fragmanla ilgili detaylar. Survivor All Star’ın 61. yeni bölüm fragmanında, acil durum konseyinin toplandığı sahnede Yasin Ogeday ile ilgili, “Üst eşofmanını giydi. Sonra da ayakkabısını bağlamaya başladı, ayakkabısını giydi. Ne yapıyorsun sen dedim. Aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma dedim…” sözleri yer aldı. Mavi takım yarışmacısı Furkan’ın, “Ogeday’a aşırı kızgınım bizi yalnız bıraktığı için” sözleri ise diskalifiye ihtimalini akıllara getirdi.

Survivor Ogeday Kimdir?
Survivor’ın mücadeleci yarışmacılarından Ogeday Girişken, 1992 yılında Adana’da doğdu. Eğitim hayatına Adana’da başlayan Ogeday Girişken, Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nü okudu. Sporcu kimliğiyle tanınan Ogeday, Fenerbahçe’de lisanslı bir kürek sporcu olarak on yıl kadar mücadele etti. Dünya çapında gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası’nda 8. sırayı elde ederek adını duyurdu. Ogeday, 2018 yılında “Teoman” karakteriyle Bir Litre Gözyaşı dizisinde oyunculuk kariyerine adım attı ve daha sonra Savaşçı dizisinde “Astsubay Çavuş Demir Döğer” karakterini canlandırdı. 2022’de ise Survivor 2022: All Star yarışmasında yer aldı.

Ogeday Survivor’da Ne Zaman Şampiyon Oldu?
Ogeday Girişken, Survivor 2017 yarışmasına katılarak büyük bir başarı elde etti. Gerek karakteriyle gerekse parkurlardaki performansıyla dikkat çeken Ogeday, kısa sürede birinci olmayı başardı ve o sezonun şampiyonu oldu.

 

 

Exit mobile version