Survivor Ogeday yarışmadan ayrıldı mı, diskalifiye mi oldu?

Survivor'ın yayınlanan 61. yeni bölüm fragmanında Ogeday Girişken'in pılını pırtını toplaması seyircide merak uyandırdı. Peki, Survivor Ogeday'a ne oldu, neden yok?

Survivor Ogeday yarismadan ayrildi mi habermeydan

Survivor Ogeday yarışmadan ayrıldı mı, diskalifiye mi oldu?

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. 16 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan Survivor 60. Bölümde Ogeday’ın hayranlarını şaşırtan bir olay yaşandı. Survivor All Star 2024’te Mavi takımda mücadele eden Ogeday Girişken ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almadı. Ada konseyinde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, ”Mavi takımda bir diğer sorun da Ogeday. Ogeday ile ilgili mavi takımla acil durum konseyi yapacağız. Sonrasında durum ile ilgili kırmızı takımı da bilgilendireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Survivor All Star yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mavi takım için acil durum konseyi düzenleniyor. Acil durum konseyinde ilk söz hakkı alan Yasin Obuz, Üst eşofmanını giydi, sonrasında ayakkabılarını bağlamaya başladı. Napıyorsun sen dedim? Aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma dedim ifadelerini kullandı. Sonrasında söz hakkı alan bir diğer isim Furkan ise Ogeday’a aşırı kızgınım bizi yalnız bıraktığı için açıklaması ile merak uyandırdı. Bu gelişmeler Ogeday, Survivor’ı bıraktı mı sorusunu gündeme getirdi. Ancak Ogeday Girişken’in yarışmadan ayrılıp ayrılmadığı henüz bilinmiyor. Ogeday’ın akıbeti yeni bölümde belli olacak.

Exit mobile version