Survivor kim elendi? Elenen yarışmacı belli oldu

Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda düelloyu kaybedip yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı belli oldu.

Survivor habermeydan 3

Survivor kim elendi? Elenen yarışmacı belli oldu.

Survivor All Star’da ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Eleme adayları arasından bir isim adaya ve hayallerine veda eden yarışmacı oldu. Mücadelelerin ilk turunda Sercan ve Hakan karşılaşırken, diğer eşleşme ise Yasin ve Yaman arasında oldu.

Düellonun ilk tur eşleşmelerinde Yasin Obuz’u 5-1’lik skorla yenen Yaman Keleş eleme potasından adını sildirdi. Hakan Hatipoğlu da, Sercan Yıldırım’a 5-4 kaybetti. Düellonun final eşleşmesinde Yasin 5-3’lük skorla galip geldi. Hakan yarışmaya veda etti.

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu şu ifadeleri kullandı:

”Hazırlıksız geldim bu sezona ve gelince büyük bir sakatlık geçirdim, dönüşte ameliyat olacağım. Elimden geleni yaptım ama performansım geceyle gündüz gibiydi. Gündüzleri başka bir Hakan, geceleri düelloda başka bir Hakan. Aradaki oyun farkını bugün 63. düello maçıma çıkarak kapattığımı düşünüyorum ama yine Survivor’da cebimde bir sürü tecrübe ile gidiyorum.”

Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor’da düello sonrası ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı fragman yayınladı. Bu bölümde Yunus Emre ile Ogeday birbirine ağır ifadeler kullanıyorlar. Ogeday duydukları karşısında sinirlerine daha fazla hakim olamayarak Yunus’un üstüne saldırıyor. İkiliye takım arkadaşları engel olmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Ogeday ve Yunus Emre fiziksel temasın da olduğu kavga ediyorlar. Program görüntüleri şiddet içeridiği için sansürleyerek yayınlıyor.

 

Exit mobile version