Survivor eleme adayı kim oldu? 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

26 Mart Salı akşamı gerçekleşen dokunulmazlık mücadelesinin ardından Survivor All Star'ın son eleme adayı belli oldu. Takımlar, ödüllü 4. dokunulmazlık oyunu için zorlu parkurda mücadele etti.

survivor habermeydan 1

Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star’ın 26 Mart 2024 tarihli bölümünde, dokunulmazlık mücadelesi sonrası eleme adayları belli oldu. Mavi takımın kazandığı dokunulmazlık oyununda kırmızı takımdan en fazla oy alan Merve, eleme adayı olarak belirlendi. Bu hafta eleme potasına giren diğer yarışmacılar ise Aleyna, Aysu ve Berna oldu.

Dokunulmazlık oyunu sırasında talihsiz bir kaza yaşandı. Parkurdan kayarak yere düşen Yağmur, acı içinde bağırmaya başladı. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Yağmur, hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Yağmur’un ayak bileğinden film çekilmesi gerektiğini belirtti ve sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Acun Ilıcalı tarafından konseyde açıklama yapılması bekleniyor.

Dokunulmazlık oyununda ise kırmızı takımın kazandığı avantaj mücadelesinin finalinde Atakan’ın performansıyla 8-7 öne geçtiği görüldü. Ancak, bayrak yarışında mavi takımın son anlarda aldığı sayıyla 12-11 skorla galip gelmesiyle mavi takım dokunulmazlık oyununu kazandı.

Haftanın eleme adayları Aleyna, Aysu, Berna ve Merve, eleme düellosunda perşembe akşamı karşı karşıya gelecekler.

Exit mobile version