Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım belli oldu

Bu hafta All Star'da ilk eleme adayı Özgür oldu. Son haftalarda ardı ardına gelen erkek elemeleri yarışmacıları zorluyor. Survivor'da ise 14 Nisan tarihli son bölümle birlikte ikinci eleme adayı belirlendi. Zorlu mücadelede bir yarışmacı daha şampiyonluk hayallerine veda etti. Dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı ve hangi takımın aldığı soruları yeni bölümle birlikte yanıt buldu. Peki; Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu?

survivor dokunulmazlik habermeydan

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım belli oldu.

Survivor’da eleme adayı yarışı devam ediyor ve her dokunulmazlık sonrası yeni bir isim potada yerini alıyor. Nagihan ve Damla arasındaki gerginlik yeni bölüme damga vurdu. Peki, 14 Nisan’daki Survivor bölümünde eleme adayı kim oldu ve dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte, detaylar:

Survivor All Star 2024 sezonunda sular durulmuyor. Nagihan ve Damla arasındaki gerginlik oyun alanından ada konseyine taşındı. İlk eleme adayı Özgür oldu. Son dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise KIRMIZI TAKIM oldu. Bu seferki eleme adayı ise mavi takım yarışmacısı YAMAN oldu. Survivor’da son olarak Hakan veda etmişti.

 

Exit mobile version