Survivor All Star’da şiddetli kavga: Yunus Emre ve Ogeday diskalifiye edilecek mi?

Survivor All Star'ın 84. bölüm fragmanı yayınlandı ve rekabetin giderek kızıştığına dair ipuçları verdi. Fragmanda, Yunus Emre ve Ogeday arasındaki kavga dikkat çekti. Bu yeni tanıtım, izleyiciler arasında "Ogeday ve Yunus Emre'nin Survivor'dan diskalifiye edilip edilmeyeceği" sorusunu akıllara getirdi.

survivor kavga habermeydan

Survivor All Star’da şiddetli kavga yaşandı. Yunus Emre ve Ogeday diskalifiye edilecek mi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star’da tansiyon bir an olsun düşmüyor. Son olarak, Hakan Hatipoğlu’nun elendiği bölümün ardından yeni bir fragman yayınlandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sırasında Yunus Emre ile Ogeday arasında gerilim yükseliyor ve ikili arasında ağır kelimeler kullanılıyor. Bu gerilimin sonucunda sinirlerine hakim olamayan Ogeday, Yunus Emre’ye saldırıyor. Survivor All Star 84. bölüm fragmanında yaşanan olaylar sansürlenerek yayınlanıyor, ancak bu durum “Yunus Emre ve Ogeday diskalifiye olacak mı?” sorusunu gündeme getiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda Yunus Emre’ye sinirlenen Acun Ilıcalı, “Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır” diyerek sert eleştirilerde bulunmuştu. Ilıcalı, programın ilerleyen kısımlarında yaşanan gerginliklerle ilgili endişelerini dile getirerek, yeni cezalar verilmeden önce mevcut cezaların tamamlanması gerektiğini belirtmişti.

Exit mobile version