Survivor All Star’da olaylı değişiklik: 2 yarışmacı takas yapıldı, 2 yeni yarışmacı katıldı

Survivor All Star'da acil durum konseyi düzenlendi ve alınan yeni kararlar kamuoyuna açıklandı. Acun Ilıcalı, konseyde yedeklerden iki kişinin takımlara dahil olacağını ve aynı zamanda iki kişinin takım değişikliği yapacağını duyurdu. İşte dokunulmazlık yarışmasının da gerçekleştirildiği gecede yaşananlar...

survivor aciklama habermeydan

Survivor All Star’da olaylı değişiklik…

Survivor All Star’da acil durum konseyi toplandı. Kırmızı takım ile Mavi takım arasındaki güç dengesizliği konusundaki sürekli tartışmaların ardından Acun Ilıcalı, sosyal medyada yapılan bir ankette takımlar arasında değişiklik yapılması önerisinin açık ara önde olduğunu duyurdu.

Ilıcalı, kırmızı takıma geçecek yarışmacının Yunus Emre olduğunu açıkladı. Bu seçimin, “Kırmızı takıma geçecek yarışmacı öyle bir yarışmacı olsun ki, onun değişimi bütün dengeleri değiştirsin. Oyunlarda öyle bir yarışmacı bu tarafa geçsin ki bir anda eğer biz bu işi iyi biliyorsak takımlar, tam anlamıyla denk olsun. Madem denk değil diyorlar. Bunu tek yarışmacıyla yapabilir miyiz diye düşündük.” sözleriyle yapıldığını belirtti.

Ilıcalı ayrıca, kırmızı takımdan Berna’nın da Mavi takıma geçeceğini açıkladı. İki yedek yarışmacının da takımlara katılacağını belirten Ilıcalı, Kırmızı takıma Yağmur Banda ve Mavi Takım’a da Aysu Keskin’in dahil olduğunu duyurdu. Dokunulmazlık oyununu 12-7’lik skorla Mavi Takım kazandı. 20 Ocak Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümde eleme adayı ise Sercan oldu.

Exit mobile version