Survivor All Star’da eleme için aday belirlendi! Sercan’ın sakatlığı herkesi korkuttu

Survivor All Star'ın son bölümü TV 8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yeni bölümde, Kırmızı takımın bir önceki günkü konseyden kaynaklanan gerginliği hissedildi. Dokunulmazlık oyununda çekişmeli bir mücadele yaşandı. Konseyde belirlenen ikinci eleme adayı, izleyicileri şaşırttı. İşte detaylar...

survivor all star habermeydan

Survivor All Star’da eleme için aday belirlendi.

Survivor All Star’da, bir önceki dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı ve ilk eleme adayı Kırmızı takımdan Kardeniz oldu. Kırmızı takımda Pınar’a 4 kişinin oy vermesi, takım içinde hafif bir gerginlik yaratmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise ekipler arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı. Aksiyon dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Nagihan Karadere, Pınar’la konuştuğunda “Bizim takımdan bir cacık olmaz. Ben sana bir şey söyleyim mi, kendilerine acımayan, takımaz acımaz. Zannediyorlar ki burada iki gün daha dedikodu yapalım, iki gün daha birbirimizi taşıyalım. Her şey mükemmel olacak sanıyorlar. Hala doğru eksilmeden yana elleri kaleme gitmiyor. Hala seni yazıyorlar. Ben dedim ki takım kaptanı Turabi, Turabi de o zaman burada karar verir.” ifadelerini kullandı.

Pınar, “Kardeniz’in ismi çıktı. Şaşırtım. Ben kendi ismimin çıkmasını bekliyordum. Direnmişler bu arada. 4 kişi bütün onursuzluğuyla bu hareketi yapmaya çalışmış ama geçen sefer daha ikinci dokunulmazlık oyununda Özgür’ü yazan 6 kişiden 4’de düşmüşler, 2 kişinin azıcık vicdanlı olası gelmiş. O da bir sonraki oyunu kaybedişimize kadar sürecek bir vicdan’ dedi.

Sercan Yıldırım, Ogeday ile katıldığı yarışmada havuza atladıktan sonra sakatlık geçirdi. Kafasını tutan Yıldırım’ın yardımına Furkan yetişti. Havuzda hareket edemeyen Sercan’ın sakatlığı, bir süre tüm yarışmacıları endişelendirdi. Sercan, burnunun üst kısmını işaret ederek çok kötü bir ağrısı olduğunu söyledi.

Dokunulmazlık oyunu, nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Son oyununda Mavi takımın Seda Ocak ile Ogeday ile, Kırmızı takımın Merve Aydın ile Mustafa Kemal karşı karşıya geldi. Seda ve Ogeday’ın galibiyetiyle Mavi takım, 12-10’luk skorla dokunulmazlığın sahibi oldu.

Konseyde Kırmızı takımdan çıkan isimler şu şekildeydi: 6 Pınar, 3 Gizem, 1 Aleyna, 1 Yağmur, 1 Merve Aydın. Böylelikle ikinci eleme adayı Kırmızı takımdan Pınar oldu. İlk eleme adayı da Kardeniz olmuştu.

Exit mobile version