Survivor All Star’da adaya kim veda etti?

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Peki, Survivor All Star adaya hangi isim veda etti?

Survivor All Starda adaya kim veda etti habermeydan

Survivor All Star’da adaya kim veda etti?

Televizyonda en fazla izlenen programlardan biri olan Survivor All Star’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Tüm dokunulmazlık oyunlarının tamamlanmasının ardından eleme adayları da netleşti. Survivor All Star’da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu.

Mücadeleyi kazanmak isteyen yarışmacılar adeta nefes kesen bir mücadele ile yarıştılar.  Adaya veda eden yarışmacı düello sonunda belli oldu.

SURVİVOR ALLSTAR’A KİM VEDA ETTİ

Survivor Allstar’da final oyununda Bozok ve Batuhan son eleme adayları oldu. Batuhan’a 5-0 kaybeden Bozok adaya veda eden isim oldu.

İddialı ismin vedasında Dominik’te gözyaşları sel oldu. Survivor All Star’a veda eden Bozok Gören, ‘Kızımı göreceğim için çok mutluyum. Olmadı buraya kadarmış.’ dedi.

Exit mobile version