Survivor All Star Gizem Memiç’e ne oldu? Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi

Survivor'un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılardan Gizem Memiç'in bir anda yere düştüğü ve acı içinde kıvrandığı anlar gündem oldu. Peki, Gizem Meiç'e ne oldu?

Survivor All Star Gizem Memice ne oldu habermeydan

Survivor All Star Gizem Memiç’e ne oldu? Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi.

Survivor All Star 2024’te kaos ve kavgaların dışında sakatlıklar da oldukça gündemi meşgul eden konular arasında. Her hafta çeşitli olaylarla gündeme gelen yarışma programı dün büyük bir sakatlık haberi ile gündeme geldi.

Sevilen yarışmanın dün akşam ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Başarılı yarışmacı Gizem Memiç dokunulmazlık oyunu sırasında denge tahtasından yere düştü. Memiç, doktorların müdahale etmesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gizem’in sağlık durumu ise Acun Ilıcalı’nın açıklaması sonucunda belli oldu.

Acun Ilıcalı hastaneye kaldırılan Gizem’in durumunu açıkladı:

“Gizem’in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem’in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor’ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR’ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek.”

 

 

Exit mobile version