Survivor All Star birleşme partisi ne zaman?

Survivor birleşme partisi için heyecan dorukta! Programda efsanevi eski yarışmacıların oluşturduğu All Star kadrosuyla devam eden yarışmada birleşme partisi haftasına girildi. Acun Ilıcalı, "Survivor birleşme partisi ne zaman?" sorusunun yanıtını konseyde açıkladı. Detaylar için burada bekleyin!

survivor habermeydan 7

Survivor All Star birleşme partisi ne zaman?

Survivor 2024 All Star’da birleşme partisi için geri sayım başladı! Performans senesi ilan edilen yarışmada rekabet üst seviyelere ulaşmış durumda. Birleşme partisi öncesi son eleme, 17 Mart Çarşamba akşamı gerçekleşecek ve tüm kadın yarışmacılar birleşmeyi garantiledi. Peki, 2024 Survivor birleşme partisi ne zaman? İşte, konuya dair bilgiler…

Survivor 2024 All Star’da birleşme partisi ile ilgili detaylar netleşti. Acun Ilıcalı, bayram haftasından önceki ada konseyinde birleşme partisinin 21 Nisan’da yapılacağını duyurdu. Ilıcalı, birleşme partisinde klasikleşen şarkı yarışmasının yapılacağını belirtirken, Aleyna ve Furkan’ın şarkıcılık kariyeri nedeniyle yarışma dışında kalacaklarını açıkladı. Ayrıca, partide Aleyna ve yarışmanın sunucusu Murat Ceylan’ın da sahne alacağını ifade etti. Ilıcalı, Türkiye’den sevilen bir şarkıcının da geleceğini müjdeledi.

Yarışmada finale doğru yarışmacı sayısının azalmasıyla takımlar birleşiyor ve bireysel oyunlar başlıyor. Ancak Acun Ilıcalı, bu sene Survivor All Star’da takımların karışacağı tarihi henüz açıklamadı. Konuyla ilgili gelişmeler olduğunda haberimiz güncellenecek.

Exit mobile version