Survivor Aleyna’nın annesinden Yunus Emre çıkışı

Survivor'da, Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki yakınlık gözleri üzerine çekti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in "Aleyna'dan uzak dur" uyarısının ardından, Aleyna'nın annesi de benzer bir şekilde "Uzak dur!" mesajını paylaştı, dikkatleri üzerine çekti.

survivor aleyna

Survivor Aleyna’nın annesinden Yunus Emre çıkışı geldi.

Survivor All Star’da yarışmacıların performansı kadar adada yaşanan olaylar da dikkat çekiyor. Bir süre önce Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet sosyal medyada tartışılmıştı. Yunus Emre’nin eşi, bu yakınlığın yarışma sonrası devam etmesi halinde olay çıkarabileceğini ifade etmişti. Yaşanan bu olayların ardından Survivor All Star’da dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Bayram nedeniyle mavi ve kırmızı takım yarışmacıları aileleriyle iletişim kurdu. Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesinden gelen uyarı dikkat çekiciydi. İletişim esnasında, Aleyna’nın annesi “Yunus Emre’den uzak dur!” yazdı. Aleyna önce ne yazacağını bilemedi, “Hepsi arkadaşım” yanıtını verdi. Ancak daha sonra düşündü ve “Tamam” dedi. Annenin ısrarıyla Aleyna, ondan uzak durması gerektiğini kabul etti.

Daha önce iletişim ödülü kazanan Yunus Emre’nin sosyal medya hesabından yaptığı yayına katılan eşi Beria Özden, “Aleyna’dan uzak dur” demişti. Daha sonra Pınar Kerimoğlu’nun programına konuk olan Beria Özden, “Emre ile bu konuyu konuştuk. Kendisi bana, ‘Çıkan haberlere itibar etme, burada herkes benim bacım, kardeşim. Aklında bir soru işareti kalmasın’ dedi. Ama sivil hayatta aynı hareketler devam ederse…” diyerek endişelerini dile getirmişti.

Eşinin kendisini uyardığı canlı yayında baba olacağını öğrenen Yunus Emre, büyük bir mutluluk yaşamıştı. Ancak bu mutluluk, eşinin hamileliğinin sona erdiği üzücü bir haberle gölgelenmişti. Survivor yarışmacısı, acı haberi ertesi gün telefonda eşinden öğrenmişti.

 

Exit mobile version