Survivor 2024 All Star yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu'nun hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu aslen nereli, kaç yaşında?

Survivor 2024 All Star yarismacisi Aleyna Kalaycioglu kimdir habermeydan

Survivor 2024 All Star yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medyada Survivor izleyicileri tarafından merak edilen ve araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Survivor All Star yarışmasında kırmızı takım kadrosunda yer alarak rekabet eden ve şimdilerde adı yarışmacı Yunus Emre ile anılan Aleyna Kalaycıoğlu’nun hayatı ve kariyeri gibi ayrıntılar merak ediliyor.

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa’da doğdu. Yalova’da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ve babası o 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul’a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı.

Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu sporla da yakından ilgilidir. Survivor Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Yaklaşık üç yıldır beach voleybol okul takımında yer alıyor. Kalaycıoğlu, 1.70 boyundadır.

Müzik ile hayatına başka bir sektörde yön veren Aleyna Kalaycıoğlu, sözlerini Oğuzhan Koç’un yazdığı yapımcılığını da Berkay’ın üstlendiği ‘Bedelini Ödedim’ şarkısıyla müzik kariyerine adım attı. Aynı zamanda Sinan Akçıl ile düet yaptı.

Exit mobile version