Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur gözaltına alındı

Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında yakalama kararı olduğunu ve gözaltına alındığını duyurdu.

oguzhan ugur habermeydan

Sosyal medya fenomeni ve Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur, Ankara’da gözaltına alındığını açıkladı. Haberi Twitter hesabından duyuran Uğur, “Yakalama kararı çıkmış. Bu defa Angara’da yakalandım. Çayımızı içtik çıktım, iyiyim teşekkürler. Polis arkadaşlar efsanelerdi bu arada. Güzel arkadaşlarım oldu” ifadelerini kullandı. Öte yandan Oğuzhan Uğur, yakalama kararı gerekçesini açıklamadı.

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 Ankara doğumlu müzisyen, yönetmen, senarist, karikatürist ve YouTube yayıncısıdır. Abdullah Öcalan’ın ilk sorgusunu yapan Albay Hasan Atilla Uğur’un oğlu, yönetmen Tuğrul Uğur’un ağabeyidir. Üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını yapmıştır. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, 2017 yılında Budabi ve Onedio’nun YouTube kanallarında içerikler hazırlamıştır. 38 yaşındaki Uğur, 2022 itibari ile Youtube kariyerini BaBaLa TV’de devam ettirmektedir.

Exit mobile version