Sinem Kobal Kimdir? Ekranlara Dönecek Mi?

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Sinem Kobal, geçmişteki projeleriyle epey popüler bir isim olmayı sürdürüyor.

sinem kobal 1

2000’li yılların ilk dönemlerinden itibaren televizyonlarda yer alan Sinem Kobal, son dönemde ise televizyon ve sinema projelerine uzun bir ara verdi. Kenan İmirzalıoğlu’yla evlenen ve iki çocuk sahibi olan ünlü oyuncu, birçok hayranı tarafından yeni projeleriyle beklenmekte. Ancak yakın gelecekte ünlü ismin geri dönüş yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Lise yıllarından bu yana televizyonda ve sinemada boy gösteren başarılı oyuncunun, 2023 yılı itibarıyla ekranlarda yer alıp almayacağı merak konusu.

Sinem Kobal kimdir? Ekranlara dönecek mi? Sinemada hangi filmlerde oynadı? Bu gibi soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Sinem Kobal’ın Hayatı

14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sinem Kobal İmirzalıoğlu, Rize Hemşin kökenli bir ailenin mensubu. Dört yaşındayken bale eğitimi almaya başlayan ünlü isim, 12 yaşına kadar bale yapmaya devam etti. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’ni bitiren Kobal, bu dönemden itibaren oyunculuk kariyerine başlamıştı. Dormen Tiyatrosu’nun kurslarında eğitim almaya başlayan ünlü oyuncu, 13 yaşındayken ilk dizisinde oynama şansına erişti. Dadı dizisinde Kenan Işık, Gülben Ergen ve Haldun Dormen gibi isimlerle; dönemin en başarılı komedi yapımlarından birinde oynadı.

Dadı dizisinin sona ermesiyle birlikte yeni projelerde rol almaya devam eden Sinem Kobal; 2003’te çekilen Hürrem Sultan dizisinde de boy gösterdi. 2000’li yılların ortasına gelindiğinde üniversite hayatına başlayan Kobal, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü bitirdi. 2006 yılında yalnızca 19 yaşındayken ilk başrolünü elde eden Sinem Kobal, dönemin en popüler çocuk dizisi Selena’da “Selena” karakterine hayat verdi. 3 yıl boyunca devam eden bu dizi, Sinem Kobal’ın günümüzde genç olan jenerasyonda epey popüler olmasını sağladı.

Selena’nın ardından farklı projelere adım atmayı hedefleyen Sinem Kobal, 2010 yılında Küçük Sırlar dizisinde oynamaya başladı. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü isim; sonraki projelerinde de başrol oyuncusu olarak yer aldı. Bir sezon devam eden Küçük Sırlar’dan sonra 3 yıl ara veren Sinem Kobal, 2014 yılında Gönül İşleri dizisinin başrol oyuncularından biri oldu. 2015’teki Analar ve Anneler macerası kısa sürede sona eren ünlü isim, 2017’deki Yüz Yüze dizisinin ardından ekranlara dönüş yapmadı.

Sinema macerası da 2015’ten bu yana devam etmeyen Sinem Kobal; Romantik Komedi ve Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmlerindeki performanslarıyla da biliniyor. İlk olarak 2003’teki Okul filminde rol alan ünlü oyuncu, 2015’teki Yaktın Beni filminden beri sinema setlerinde yer almıyor.

2016’da televizyon ve sinemanın en ünlü isimlerinden Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal; 2020 ve 2022’de iki çocuk sahibi oldu. Bu süreçte hiçbir projeyi kabul etmediği bilinen başarılı ismin, ilerleyen dönemde de yeni projelere sıcak bakıp bakmayacağı ise merak konusu.

Exit mobile version