Simpsons’tan bir Trump kehaneti daha

ABD'nin en çok bilinen çizgi dizilerinden The Simpsons çoğunlukla gündeme seneler önce yaptığı isabetli kehanetlerle geliyor. Trump'ın 2024 yılında yapılacak seçimler için adaylığını koyacağı 2015 yılında öngörüldüğü ortaya çıktı.

trump 2024 simpsons habermeydan

ABD’de geçtiğimiz hafta gerçekleşen ara seçimlerin üzerine eski başkan Donald Trump, Beyaz Saray için adaylığını dün açıkladı. 2024 yılında yapılacak seçimlere adaylığını açıklayan Trump’ın katıldığı etkinliğin ardından dikkat çekici bir ayrıntıyı ünlü çizgi dizi The Simpsons’ın yapımcısı ve yazarı Al Jean sosyal medyadan paylaştı.

Jean, çizgi dizide Trump’ın 2024 yılı için adaylığının 2015 yılında yayınlanan bir bölümde öngörüldüğünü hatırlattı. Dizinin bahsedilen sahnesinden bir ekran görüntüsünü de paylaştı.

Sahnede dizinin ana karakterlerinden Homer Simpson uçarken görülüyor ve arka planda da bir tabela üzerinde “Trump 2024” yazıyor.

Geçmişte de benzer tahminleri doğru çıkan dizinin 2000 senesinde yapılan bir bölümünde ise Trump’ın ABD başkanı olacağına işaret ediliyor.

Exit mobile version