Şeyma Subaşı Uyuşturucu Kullanırken Görüntülendi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yle uyuşturucu kullanırken kameralara yakalandı!

seyma subasi

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’dan 2018’de boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı; bir süredir Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi’yle birliktelik yaşıyor. İki yıl boyunca birlikte olan çift, yakın dönemde ayrılmış ve kısa bir sürenin ardından tekrar barışmıştı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti, katıldıkları özel bir partide eğlenirken görüntülendi. Ancak eğlencenin dozunu daha da artıran çift, partinin ilerleyen saatlerinde uyuşturucu tüketmeye başladı. Kokain kullandıkları görülen çiftin, katıldıkları pek çok alkollü eğlencede kokain vb. uyuşturucular tükettiği biliniyor.

Şeyma Subaşı ve Sevgilisinin Uyuşturucu Görüntüleri:

 

Özel hayatında sık sık uyuşturucu kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı’nın, bu iddiayı sürekli olarak yalanlamakta ve gereken her teste girmeye hazır olduğunu ifade etmekteydi. Ancak bu görüntülerle birlikte Subaşı’nın uyuşturucu madde kullandığı kanıtlanmış oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Acun Ilıcalı’yla olan birlikteliğinden doğan kızı Melisa’nın, uyuşturucu maddenin karıştığı kolayı içerek hastanelik olduğu konuşulmaktaydı. Sosyal medyada milyonlarca kez görüntülenen bu videoda ise, sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aldığı kokaini burnuna çektiği net bir şekilde görülmekte.

Şeyma Subaşı Kimdir?

2 Temmuz 1990 tarihinde Samsun’da doğan Şeyma Subaşı, 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla ilk kez ekranların karşısına çıkmıştı. Sonraki dönemlerde Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği “Var Mısın Yok Musun”a katılan Subaşı; burada tanıştığı ünlü medya patronuyla aşk yaşamaya başladı. Yaşadıkları birlikteliği evlilikleriyle de devam ettiren çiftin; Melisa isminde bir de kız çocukları dünyaya geldi.

2018’da Acun Ilıcalı’yla olan evliliğini sonlandıran Şeyma Subaşı; kariyerine sosyal medya fenomeni ve moda tasarımcısı olarak devam etmektedir. Son dönemde Mohammed Alsaloussi’yle olan birlikteliğiyle konuşulan Subaşı; bu birliktelik içerisinde verdiği görüntülerle de magazin gündeminin üst sıralarında yer almaktadır.

Exit mobile version