Şeyma Korkmaz Kimdir? Şeyma Korkmaz Hangi Dizilerde Oynadı

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerinde olacağı yeni Barbaros dizisinde ana kadın rolü için Şeyma Korkmaz ile görüşüldüğü öğrenildi. Peki Şeyma Korkmaz kimdir?

şeyma korkmaz kimdir

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerini oynayacağı Barbaros ismiyle gelecek olan dizide ana kadın karakter rolü için teklif götürüldüğü ortaya çıkan Şeyma Korkmaz ile ilgili tüm bilinmeyenleri ortaya serdik. Şeyma Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir’de Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak doğdu. İlköğretimini Eskişehir kentinde tamamlayan 32 yaşındaki Şeyma Korkmaz, 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve aynı şehirde üniversite eğitimini de tamamladı. Bir süre birlikte olduğu Cüneyt Mete ile 1 Mayıs 2019’da evlenen Şeyma Korkmaz, bugünlerde yeni dizi projesi Barbaros ile yeniden gündeme geldi.

Şeyma Korkmaz Kimdir? Hangi Yapımlarda Oynadı?

İlk olarak 2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisindeki Yağmur rolüyle ekranlara çıkan Şeyma Korkmaz yine aynı yıl Beni Affet dizisindeki Feride karakteriyle dizi hayatına devam etmiştir. Beni Affet dizisinde tanıştığı Güney Mete ile evlenmiştir.

Şeyma Korkmaz Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Exit mobile version