Serenay Sarıkaya, Mert Demir ile aşkını duyurdu! ‘İlişkimiz güzel gidiyor’

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ismi bir süredir şarkıcı Mert Demir ile ilişkilendiriliyordu. Sosyal medyada dikkat çeken bu çift, Milano'da geçirdikleri tatil sonrasında fotoğraf karelerine yakalanmışlardı, ancak aşkla ilgili sorulara cevap vermemişlerdi. Ancak Etiler'de görülen Sarıkaya, kuralı bozdu ve sürpriz birlikteliği ilk kez kabul etti.

serenay mert habermeydan

Serenay Sarıkaya, Mert Demir ile aşkını duyurdu.

Mert Demir ile ‘Ateşe Düştüm’ şarkısıyla tanınan ve bir süredir aşk yaşadıkları haberleriyle magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı’na gece saatlerinde iniş yaptılar. İtalya tatili dönüşünde kameralardan kaçınmak için ayrı ayrı çıkış yapmayı tercih ettiler.

Milano gezisinin ardından keyifli görünen ve gazetecilerle sohbet eden güzel oyuncu, Mert Demir ile ilgili aşk sorularına alışık olduğu gibi sessiz kalmayı tercih etti. Muhabirlerin fark edilmesi üzerine hızla sevgilisini arayan Sarıkaya, basının görüntü aldığını haber verdi. Yaklaşık 15 dakika sonra tek başına görüntülenen Mert Demir ise sessizliği tercih etti, Serenay gibi.

Popüler şarkıcı, yöneltilen sorulara teşekkür ederek yetindi. Serenay gibi gülümseyen Mert Demir, Sarıkaya’dan ayrı bir şekilde İstanbul Havalimanı’ndan ayrıldı. Serenay Sarıkaya ise önceki gün Etiler’de bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yakalandı. Aşk dedikodularıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Terlikleriyle dikkat çeken Sarıkaya, “Birlikteliğiniz nasıl gidiyor?” sorusuna, “Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı” cevabını verdi.

Yeni tatil planları sorulduğunda ise 31 yaşındaki oyuncu, “Bayram için Mert’le bir planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim” açıklamasını yaptı.

 

 

Exit mobile version