Seren Serengil’den Reza Zarrab İddiası: İbrahim Tatlıses Yalanladı!

Söylemezsem Olmaz programında açıklamalarda bulunan Seren Serengil; ünlü isimlerin Reza Zarrab'ı ABD'de ziyaret ettiğini iddia etti.

seren serengil reza

Beyaz TV’de yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz, bugünkü yayınında bomba gibi bir iddiayı da beraberinde getirdi. Programın sunucularından Seren Serengil; ünlü simalardan birkaçının ABD’de yolsuzluk ve birkaç suçtan daha yargılanan Reza Zarrab’ı yeni evinde ziyaret ettiğini söyledi. Program içerisinde bu ünlüler arasından isim vereceğini de aktaran Serengil; ünlü şarkıcı Hadise’nin de bu isimlerden biri olduğunu iddia etti. Geçmişte Türkiye’de aktif bir iş adamı kariyeri olan Zarrab’ın hangi ünlülerle ABD’de buluştuğu; programın izleyicileri ve Zarrab davasını takip edenler tarafından merak edilmeye başlandı.

Hafta içi her gün Seren Serengil ve Arto’nun sunduğu Söylemezsem Olmaz programı; magazin dünyasına dair birçok iddiayla gündeme gelmekteydi. Ancak bugünkü bölümde konuşulan konu, magazinle birlikte yargıyı da doğrudan ilgilendirebilecek nitelikte. ABD yargısının koruması altında yaşayan İranlı iş adamı Reza Zarrab; dava sürecinin devam ettiği bu dönemde dahi Türkiye’de konuşulan bir isim. Özellikle de Türkiye’deki yatırımları ve Ebru Gündeş’le olan evliliğiyle bilinen Zarrab’ın; ABD’de tutuklanması ve korumaya girmesi sonrasında da ünlülerle temas kurduğu öne sürüldü.

Geçtiğimiz aylarda Hadise’yle ilişkileri bulunduğu iddia edilen Reza Zarrab’ın; son dönemde yine Hadise’yle görüştüğü ve bu görüşmenin ABD’de yüz yüze gerçekleştiği iddiası çok konuşuldu. Sosyal medyada bir anda trendler arasına giren Seren Serengil; program içerisinde Zarrab’la görüşen diğer isimleri de açıklayacağını belirtti. Ancak bu iddiaların tamamı, söylendikten kısa bir süre sonra yalanlandı. İddiaların her iki tarafından da bir açıklama gelmezken; Türkiye’de olduğu dönemde Zarrab’a yakınlığıyla bilinen İbrahim Tatlıses’in, bu ifadelerin tamamını yalanladığı açıklandı.

İbrahim Tatlıses, Reza Zarrab İddialarını Yalanladı!

Programın reklam arası sonrasında söz alan Seren Serengil; kendisini İbrahim Tatlıses’in aradığını ve iddialar hakkında beyanatta bulunduğunu söyledi. İbrahim Tatlıses’in Reza Zarrab’ı oğlu gibi sevdiğini belirten Serengil; Zarrab ile Tatlıses’in suikaste uğraması sonrasındaki ameliyatlarında dahi büyük meblağlar ödeyecek kadar yakın olduklarının da altını çizdi. Bu nedenle de İbrahim Tatlıses’in Zarrab’la alakalı sözlerinin önemli olduğunu söyleyen Seren Serengil; gelen telefonda Zarrab’ın ABD’de kimseyle görüşmediğinin söylendiğini aktardı.

Reza Zarrab’ın, bir dönem adı ilişki dedikodularıyla anılan Hadise veya eski eşi Ebru Gündeş’le görüşmediğini söyleyen İbrahim Tatlıses; Serengil’e ulaşan beyanın tamamen yalan olduğunu ifade etti. Başka hiç kimsenin de bu iddiaya dahil edilemeyeceğinin bilgisini İbrahim Tatlıses’ten aldığını belirten Seren Serengil; kendisine gelen bilgilerin de yanıltıcı derecede güvenilir bir kaynaktan olduğunu da açıkladı. Zarrab ve Tatlıses’in ise; günümüzde dahi telefon veya online yollarla görüşme sağladığı da, bu açıklamayla birlikte kesinleşti.

2010’lu yıllarda Türkiye ekonomisinde önemli yatırımlar yapmasıyla tanınan Reza Zarrab; o dönem de altın kaçakçılığı suçuyla anılmaktaydı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’le evlenen ve bu evlilikten bir kızı olan Zarrab; ABD yetkililerinin takibi sonucunda yakalandı ve burada itirafçı olarak dava sürecine başladı. ABD’de tanık koruma programına girdiği öğrenilen Zarrab’ın; İran ve ABD’de kaçakçılık işi yaptığı birçok insan hakkında da soruşturma dosyası oluşturmasının önünü açtığı iddia edilmekte.

Exit mobile version