Savaşçı Dizisindeki Yeva Kimdir? Yeva’nın Gerçek Adı Nedir?

FOX televizyonunun sevilen dizisi Savaşçı, evde kapanma döneminde büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. İzleyicilerin en çok merak ettiği oyuncuların başında ise Yeva geliyor.

savasci yeva gunes zavrak kimdir

FOX televizyonunun sevilen dizisi Savaşçı, evde kapanma döneminde büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. İzleyicilerin en çok merak ettiği oyuncuların başında ise Yeva geliyor. FOX TV ekranlarındaki 5. sezonu ile izleyicilerin karşısında olan Savaşçı’da Yeva karakterini oynayan oyuncu güzelliğiyle de çok dikkat çekiyor.

Savaşçı dizisinde Yeva karakterini oynayan kimdir? Savaşçı dizisindeki Yeva karakterini Güneş Zavrak oynamaktadır. Diziye yeni katılan oyuncu kısa sürede ilgi odağı olmayı başarmıştır. Daha önce de bazı popüler yapımlarda kendisini izlediğimiz Güneş Zavrak ile ilgili detaylar haberimizde..

Savaşçı Yeva – Güneş Zavrak Kimdir?

Savaşçı dizisinde Yeva rolünü oynayan Güneş Zavrak, 25 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Teknolojisi bölümünden mezun olan güzel oyuncu ilk olarak Pis Yedili dizisi ile televizyon ekranlarına çıkmıştır.

Güneş Zavrak, Pis Yedili dizisinden sonra Kaybedenler Kulübü filminde de rol almış ve bu filmdeki Ceyda karakteri oldukça sevilmiştir. 2018 yılında Elimi Bırakma dizisindeki Mine karakterini canlandıran oyuncu 1.72 boyunda ve Güneş Zavrak’ın burcu Oğlak burcudur.

Güneş Zavrak Oynadığı Dizi ve Filmler

Exit mobile version