Şahan Gökbakar’dan Yeni Bir Dizi Projesi Geliyor!

Recep İvedik 7 filmiyle kısa bir süre önce seyirci karşısına çıkan Şahan Gökbakar; yeni bir diziyle sevenleriyle bir kez daha buluşacak.

sahan 1

Ünlü komedyen ve yapımcı Şahan Gökbakar; geçtiğimiz günlerde büyük gişe hasılatlarına ulaşan Recep İvedik serisinin 7. filmini Disney Plus’ta yayınladı. Recep İvedik 7 filmiyle büyük bir izleyici sayısına ulaşan Disney Plus; başarılı oyuncudan platforma özel yeni bir iş yapma teklifinde bulundu. Şahan Gökbakar’ın da bu teklife evet dediği ve 8 bölümlük bir mini dizi için çalışmalara başladığı öğrenildi. Recep İvedik serisinin tamamında yönetmenliği üstlenen Togan Gökbakar ise; bu dizide de yönetmenliği üstlenen isim olacak.

Disney Plus’a yakın kaynaklardan çıkan haberlere göre; dizinin ismi henüz netlik kazanmasa da, konusuyla alakalı ilk izlenimlerin olumlu yönde olduğu iddia ediliyor. Şahan Gökbakar’ın 2013 yılında yayınlanan “Celal ile Ceren” filmine benzer bir temada ilerlemesi beklenen dizi; romantik komedi türüyle anılacak bir yapım olarak tanıtılacak. Şahan Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar’ın yapımcılığı üstleneceği projenin; 2023’ün ikinci yarısında Disney Plus’ta izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Recep İvedik serisinin 6 filmi, Celal ile Ceren, Osman Pazarlama ve Kayhan gibi filmlerle yaklaşık 40 milyonluk seyirci hasılatı yakalayan Şahan Gökbakar; geçen hafta yayınlanan Recep İvedik 7 filmiyle ilk defa dijital platformlara özel bir yapımı izleyiciyle buluşturdu. Filmin bir hafta içerisinde elde ettiği popülerliğin; Disney Plus Türkiye’nin bir yıl içerisinde yayınladığı tüm projelerin tamamından daha fazla olduğu öngörülüyor.

Şahan Gökbakar’ın Yeni Dizisinin Konusu Ne?

Şahan Gökbakar’ın dizi formatında yayınlayacağı ilk yapım olan projenin konusu; bir çiftin arasında gelişen ilişki sürecini anlatması sebebiyle, benzer bir konuyu ele alan “Celal ile Ceren” filmine benzetilmekte. Eğitimli ve kültürlü bir kadın olan Ece ile onun özelliklerinin tam zıttı bir insan olan Erdal’ın evliliğine odaklanacağı öğrenilen yapım; bu çiftin renkli hayatlarına ve etraflarında gelişen hayatı da ele alacak. Dizinin erkek başrolünün Şahan Gökbakar olacağına kesin gözüyle bakılırken; kadın başrol hakkında ise henüz net bir fikir bulunmamakta.

Aile ve mahalle hayatı üzerine de eğilmesi beklenen dizide; son dönemin popüler restoran fenomenlerinin de yer alacağı konuşuluyor. Günümüzün en popüler figürleri arasında görülen Nusret, CZN Burak, Baruthane Pilavcısı gibi sosyal medya fenomenlerinden biri veya birkaçı; Şahan Gökbakar’ın yeni projesinde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Exit mobile version