Şahan Gökbakar Tamer Karadağlı’yı çektiği videoyla taklit etti

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın paylaşımına videolu gönderme yaptı.

Sahan Gokbakar Tamer Karadagliyi cektigi videoyla taklit etti habermeydan e1711830007366

Şahan Gökbakar Tamer Karadağlı’yı çektiği videoyla taklit etti.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya ziyareti sırasında Haşim İşcan Kültür Merkezi’nden video paylaştı. Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki bakımsızlıktan şikayet eden Karadağlı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı. Karadağlı paylaşımında, “Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?” ifadelerini kullandı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın “rezalet” diye tanımladığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin işletmesinin Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıkmıştı. Karadağlı ise “Biz orada sadece kiracıyız. Ve protokolümüzdeki maddeyi okuyorum; ‘Taşınmazda iş bu protokol süresince meydana gelmesi muhtemel esaslı bakım, onarım ve tamir masrafları taşınmaz maliki tarafından, basit ve kullanıcıların isteğine bağlı bakım, onarım, tadil ve tamirat masraflar ise DÖSİMM tarafından karşılanacaktır.’ Yani musluk bozuldu içeride küçük tadilatlar onlar bize ait. Tekrar ediyorum biz bakanlık, devlet tiyatroları, opera ve bale, kültür merkezinde sadece kiracıyız. Binanın dış bakımı onarımı sadece belediyeye ait. Sayın başkan lütfen protokolü dikkatli okuyun.” açıklamasında bulunmuştu.

Gökbakar, Karadağlı’yı taklit ettiği videoda şunları ifade etti:

“Merhaba, şu anda kendi evimin, özel mülkümün bahçesinde dolanıyorum. Tamamen bana ait. Ve bakın… Görüyor musunuz şu mermerlerin halini? Kapıya bakar mısınız? Resmen göğüs nahiyeme geliyor. Buraya bir insan nasıl girsin yahu? Biraz daha dolanayım. Bakın devlet müdürüyüm ben, devletin müdürüyüm. Bakar mısınız, görüyor musunuz? Resmen boyasız tahta. Belediye burada hiçbir şey yapmamış. Akıl alır gibi değil. İnsan şaşırıyor ve resmen bunlar karşısında ‘babababa’ diyesim geliyor.”

Exit mobile version