Reha Muhtar’ın Çocuklarına Şiddet Uyguladığı İddiası Yargıya Taşındı!

Eski televizyoncu Reha Muhtar'ın; şiddet sebebiyle, eski eşi oyuncu Deniz Uğur ve çocukları tarafından polise şikayet edildiği ortaya çıktı.

reha muhtar

Son dönemde eski televizyoncu Reha Muhtar hakkında şok iddialar ortaya çıktı. Eski eşi Deniz Uğur’un polise şikayetiyle resmi kanallara da bildirilen bu iddialar; ünlü ismin kamuoyundaki itibarını oldukça zedeledi. Reha Muhtar’ın çocuklarına şiddet uyguladığı sebebiyle Beykoz Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulunan Deniz Uğur; 13 yaşındaki ikizlerinin emniyeti için bu başvuruyu yapmak zorunda olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde çocuklarının gördüğü şiddet nedeniyle darp raporu aldığını da söyleyen Deniz Uğur; oyuncusu olduğu filmin setinde bile çocuklarının kendisiyle olmak istediğini açıkladı.

Darp raporu almasının ardından Reha Muhtar hakkında uzaklaştırma kararı aldıran ünlü oyuncu Deniz Uğur; çocuklarının ifadesi ve darp izleri sonrasında emniyete resmi başvurusunu yaptı. Çocuklarından birinin, yine kendisi aracılığıyla, yaralama suçundan dolayı babası hakkında şikayette bulunduğunu söyleyen Uğur; o dönemde babasının baskısıyla şikayetini geri çektiğinin de altını çizdi. Bu seferki olayda hem kızının hem de oğlunun şiddete maruz kalması nedeniyle emniyet güçlerini bilgilendiren başarılı oyuncu; darp raporunda tespit edilen unsurları da kamuoyuyla paylaştı.

Kızı ve oğlunun aynı dönemde şiddete maruz kaldığını söyleyen Deniz Uğur; darp raporunun alınışı esnasında, vücutlarının birçok noktalarında darp izlerine rastlanıldığını açıkladı. Çocuklarının vücutlarında çürükler ve ezikler olduğunu, ellerinde de diş izlerine rastlanıldığını dile getiren Uğur; yakın bir dönemde Reha Muhtar hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ancak Reha Muhtar’ın bu kararı yargı yoluyla kaldırması sonrasında; Deniz Uğur ve çocuklarının emniyet güçlerine ifade verdiği ve şikayetçi olduğu ifade edildi.

Reha Muhtar: Yalan, İftira…

Hakkında çıkan çocuklarını darp ettiği iddialarını Twitter hesabından yanıtlayan Reha Muhtar; bu iddiaların tamamen yalan ve iftiradan ibaret olduğunu söyledi. Manipülasyon yaparak kendisinden daha fazla para alınmak istenmesi nedeniyle bu iddiaların ortaya atıldığını söyleyen eski televizyoncu; kendisi ve çocuklarının çok kötü oyunlara alet edildiğini açıkladı. Deniz Uğur’un; avukatı ve çocuklarıyla birlikte Reha Muhtar hakkında açtırdığı soruşturma kapsamında, ünlü isim hakkında bir kez daha uzaklaştırma kararı için de başvurduğu öğrenildi. Çocuklarının bu süreçte yanında olması gerektiğini ve çalıştığı sinema filminin setinde dahi yanında olduklarını belirten Uğur; yaşanan bu olaylardan sonra babalarını görmek istemediklerini de emniyet güçlerine bildirdi.

Deniz Uğur’la birlikte Beykoz Emniyet Müdürlüğü’ne gelen çocukları; babalarının kendilerine uyguladığı şiddetle alakalı çarpıcı ifadeler verdi. Tokat, yumruk ve cisimle vurarak kendilerine şiddet uygulandığını söyleyen 13 yaşındaki ikizler; babalarının uyguladığı şiddetin detaylarını adli pedagog eşliğinde emniyet güçleriyle paylaştı. İkizlerden M.D.’ye yoğun ve sistematik bir şiddet uygulandığı ortaya çıkarken; öte yandan da ağıza alınmayacak hakaretlerin edildiği belirtiliyor.

İkizlerden P.D. ise, daha az şiddet gördüğünü ve çoğunlukla kız kardeşinin bu duruma maruz kaldığını ifade etti. Kendisine bir süredir şiddet uygulanmaması sebebiyle şikayetçi olmayan P.D., buna rağmen kendisinin de ev içerisinde gördüğü şiddetlerin bir kısmına ifadede yer verdi.

Reha Muhtar hakkında uzaklaştırma kararının kısa bir süre içerisinde tekrar yürürlüğe alınması bekleniyor. Öte yandan bu sürecin yargı yoluna taşınacağı ilk davanın ise Ekim ayında görülmesi planlanıyor.

Exit mobile version