Recep İvedik Disney Plus Duyurusu! Disney Plus+ Türkiye’de Başladı

Disney+ Türkiye yayın hayatına start verdi, işte abonelik ücreti ve diğer detaylar..

disney plus türkiye yayını başladı işte ücreti

Amerikan video servisi Disney+ Türkiye yayın hayatına start verdi. Disney+, platforma bugünden itibaren tüm uyumlu cihazlardan izlenebilecek. İşte Disney+ abonelik ücretleri.

Türkiye’de dijital içerik platformlarının sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Netflix’in ardından şimdide başka bir ABD’li Disney+ pazarına girdi. The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+ bugün Türkiye’deki yayın hayatına start verdi.

Böylece, platforma üye olan Türk kullanıcılar bugünden itibaren 170’i orijinal olan 1.000’den fazla film, 16.000’in üzerinde bölümden oluşan 400’den fazla dizi, belgesel ve özel içerik arşivi ve yerli orijinal yapımları izleyebilecek.

Recep İvedik’ten Disney Plus Duyurusu!

Disney+ Türkiye abonelik ücretleri

Öte yandan Disney+ Türkiye abonelik ücretleri de belli oldu. Disney+ hizmetlerinden faydalanmak isteyen Türk kullanıcıların aylık 34,99 TL veya yıllık 349,90 TL’yi gözden çıkarmaları gerekecek.

Diğer yandan Animasyon filmlerden “Oyuncak Hikayesi” serisinin tamamı, iki Oscar ödüllü “Soul”, Oscar Ödülü adayı “Luka” ve son zamanların en eğlenceli animasyonlarından “Kırmızı” ve bundan sonra yayınlanacak tüm Disney ve Pixar içerikleri de Disney+’ta olacak.

Exit mobile version