Rapçi Sefo’dan öğrencilere büyük sürpriz

Sefo, Tuana isimli bir kız öğrencinin, “Sınıf başkanı olursam Sefo’yu getirtirim” vaadini gerçekleştirdi. Tuana ile birlikte okul bahçesinde konuşma yapan Sefo, öğrencilerle fotoğraf çektirip, şarkı söyledi.

sefo ogrencilere surpriz habermeydan

Bursa’da özel bir okulda ilkokul temsilciliğine aday olan Tuana Ulusoy isimli minik kız, seçimi kazanması halinde herkese tatlı dağıtacağını ve rap şarkıcısı Sefo’yu okula getireceğini vaat etti. Yaklaşık bir ay önce yapılan seçimde Ulusoy başkan oldu. Bir veli Tuana’nın vaadini sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşımı gören Sefo’da sosyal medya hesabından, “Arkadaşlar Bursa’da okulda bir öğrenci, okul başkanlığına aday olmuş. Vaatlerinden biri beni okula getirtmekmiş, arkadaşımız başkan seçilmiş. Ben okula gidiyorum” dedi. Okulda “Hoş geldin Sefo” pankartıyla karşılanan şarkıcı, öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Sefo’yı gördükleri için çok sevinen çocuklar, imza alabilmek için birbiriyle yarıştı. Sürprizlerine devam eden şarkıcı, sınıfları dolaştı ve miniklerle de sohbet etti. Öğrencilerle buluştuğu için mutlu olduğunu belirten şarkıcı Sefo, “Ben de heyecanlıyım. Çocukların mutluluklarını gördükçe mutlu oluyorum. Arada böyle şeyler yapmak bana iyi geliyor.

Vaadini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyleyen Tuana Ulusoy, “Herkesin beni seçeceğini biliyordum. Seçim vaadimde tatlı dağıtacaktım bir de Sefo’yu getirecektim. Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Bundan sonra da ünlüleri getirebilirim” dedi. Kızının vaadini gerçekleştirmesine vesile olan Sefo’ya teşekkür eden Tuana Ulusoy’un annesi Semra Ulusoy da “Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bugün kızımın vaadini gerçekleştirdi. Çok mutluyum. Seçimden birkaç gün önce konuşmasını yaptığında bunu vaat etmişti. Kendisi de çok hızlı bir şekilde vaadini yerine getirdi” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version