Özkan Uğur’suz ilk MFÖ konseri!

Geçen yıl 8 Temmuz'da kaybettiğimiz Özkan Uğur'un yokluğunda, MFÖ grubu ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı. Gecede duygusal anlar yaşandı ve sık sık Uğur'un fotoğrafları ekranda gösterildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını ifade etti.

mfo habermeydan

Özkan Uğur’suz ilk MFÖ konseri yapıldı

Şarkıları ve rol aldığı yapımlarla gönüllerde taht kuran Özkan Uğur, 2013 yılında lenfoma teşhisiyle mücadele etmiş ve tedavi sürecini başarıyla atlatmıştı. Ancak hastalığı yeniden nüksetmiş, usta müzisyen yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmişti. Ne yazık ki, geçtiğimiz temmuz ayında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Acı haberin ardından, genç yaşlı herkes yasa boğulmuştu. Özkan Uğur’un anısına yapılan paylaşımlarda öne çıkan eski bir video vardı. Özkan Uğur, grubuyla birlikte “No Problem” adlı parçayı seslendirirken aniden duygulanmış, Mazhar Alanson’un “Ah tontonum” demesiyle birlikte o anın atmosferi yeniden canlanmıştı. Video defalarca paylaşılarak, “Ah tontonum, gittiğin yerde güzel uyu” gibi yorumlar yapılmıştı.

MFÖ grubu, geçtiğimiz yıl 8 Temmuz’da Özkan Uğur’u kaybettikten sonra Bostancı Gösteri Merkezi’nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede, sık sık Uğur’un fotoğrafları ekranda gösterildi. Bir ara Mazhar Alanson ve Fuat Güner duygularını kontrol edemediler.

Seyirciler, Özkan Uğur’u ayakta alkışlarken, Alanson ve Güner, arkadaşlarını gözyaşları içinde andı. Güner, “Bir sene önce burada, bu salondaydı. O yüzden bugün tekrar biz, ‘Merhaba’ diyelim dedik hepinize” dedi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen ise, “Özkan Uğur’suz düşünemiyorum. MFÖ konserine geldim, onu da dinleyeceğim gibi hissediyorum. MFÖ dinleyerek büyüdüm. Benim çocuklarım da seviyor. Ben de hâlâ seviyorum. Her sene mutlaka MFÖ konserine giderim. Özkan’ı kelimelerle anlatmak zor. Onu yaşamak gerekiyor. Mazhar ve Fuat onu güzel yaşatıyorlar” dedi. Gözünden operasyon geçiren Ergen, “Acayip bir dönem geçirdim. Yaptığım bir konser zordu. Retinada iç kanama ve sonrada yırtık teşhisiyle ameliyat oldum. Ama her şeyin geçtiği gibi o da geçti” diye konuştu.

 

Exit mobile version