Netflix’in yeni dizisi ‘Wednesday’ rekor kırdı

Çevrimiçi yayın platformu Netflix’in Tim Burton imzalı yeni dizisi ‘Wednesday’ ilk haftada 341,23 milyon saat izlenmeye erişerek, 335 milyon saat izlenmeyle rekoru elinde bulunduran ‘Stranger Things’in 4. sezonunu geçti.

wednesday habermeydan

Tim Burton’ın animasyon olarak sinemaya uyarlanmış olan Addams Ailesi’nin tuhaf kızı Wednesday’i konu alan yeni dizisi, ilk haftasında izlenme rekoru kırdı.

 

23 Kasım’dan 8 bölümün bulunduğu ilk sezonuyla Netflix’te yayınlanan dizi, 341 milyon saat izlenmeyle küresel olarak en çok izlenen diziler listesinde ilk sıraya oturdu.

 

STRANGER THINGS’İN REKORUNU ELİNDEN ALDI

Wednesday rekoru kırmadan önce, Netflix’in ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizisi 335 milyon izlenmeyle ‘Stranger Things’in dördüncü sezonuydu.

 

93 ÜLKENİN 83’ÜNDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ

Küresel listede en çok izlenen dizi olmasından ayrı olarak Wednesday, Netflix’in bulunduğu 93 ülkenin 83’ünde de haftanın en çok izlenen dizisi oldu.

Başrolünde Jenna Ortega’nın olduğu dizi, gotik bir akademide okuyan Wednesday’ın hem genç olmanın getirdiği sorunlarla hem de ünlü ailesini yakından ilgilendiren gizemli cinayetlerle mücadele etmesini konu alıyor.

Exit mobile version