Müzisyen Aydilge acil ameliyata alındı

Aydilge, kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil olarak ameliyata alınacağını açıkladı. "Sahnede biraz fazla zıplamışım galiba" diye şarkıcı, sevenlerinden dua istedi.

aydilge habermeydan

Müzisyen Aydilge acil ameliyata alındı.

2018 yılında keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile evlenen ve mutlu bir birliktelik sürdüren, konserlerine ara vermeden devam eden 44 yaşındaki ünlü şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil bir ameliyata alınacağını duyuran Aydilge, hastane odasında ameliyat öncesi çekilen bir videoyu takipçileriyle paylaştı.

“Merhabalar, ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Labrum yırtığı var kalçamda. Sahnede biraz fazla zıplamışım galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. O yüzden onun temizlenmesi ve dikilmesi gerekiyor. Sonrasında yeniden sizlerle beraber şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve iyi enerjilerinizi yollayın lütfen.”

Kalça labrumu, kalça eklemi etrafında bulunan üçgen kesitli, çıkıntılı bir yapıdır ve kıkırdak dokusundan oluşur. Bu labrum, femur başının asetabulum ile daha iyi uyum sağlamasını sağlayarak eklem boşluğunu derinleştirir. Fibrokartilajdan oluşan bu yapı, esneklik ve dayanıklılık gösterir.

Exit mobile version