Matt Damon kripto çöküşünün suçlusu ilan edildi!

Ünlü oyuncu Matt Damon geçmişte oynadığı bir kripto para borsası reklamı yüzünden eleştiri oklarının hedefi oldu. Piyasanın çöküşü aktöre pahalıya patladı.

Matt Damon kripto cokusunun suclusu ilan edildi

51 yaşındaki tecrübeli oyuncu Matt Damon kariyerinde oldukça parlak filmlere imza attı. Ünlü yıldızı şimdiye kadar Geçmişi Olmayan Adam, Can Dostum, Ocean’s Eleven, Er Ryan’ı Kurtarmak, Köstebek ve daha pek çok yapımda gördük. Tüm bu projeler Damon’a eşsiz bir şöhret ve geniş bir hayran kitlesi kazandırdı. Fakat başarılı aktör kariyerinin zirvesinde ilginç bir olayın baş sorumlusu olarak anılmaya başladı!

Bilindiği üzere son günlerde kripto paralar büyük bir çöküş ile karşı karşıya. Başta Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimleri olmak üzere piyasanın tamamı ciddi bir sıkıntıya düştü. Hatta öyle ki, mevcut gidişat sebebiyle bazı kripto borsaları kapanma kararı aldı. Bazılarıysa sistemlerinde işlem yapmayı geçici süreliğine durdurdu. Birtakım sosyal medya kullanıcıları bu gidişattan Matt Damon’u sorumlu tuttu.

Matt Damon, Crypto.com reklamı yüzünden eleştiri oklarını topladı

Sosyal medya kullanıcıları, ünlü aktörü geçmişte oynadığı bir reklam filmi nedeniyle yargılamaya başladı. Matt Damon, Crypto.com platformunun bir reklam filminde boy göstermişti. Ekim 2021’de yayınlanan tanıtım videosunda sevilen oyuncu, “Şans cesurlardan yanadır,” diyerek hayranlarını kripto dünyasına teşvik etti. Bu eğlenceli proje ne yazık ki ona pahalıya patladı.

Son birkaç gün içinde kripto piyasası 200 milyar dolardan fazla para kaybetti. Pek çok yatırımcı maddi anlamda çöküntüye uğrarken, tepkilerini sosyal ağlardan göstermeye başladı. Matt Damon da bundan nasibini aldı ve eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Exit mobile version