Masumlar Apartmanı'nın Gülben’i Merve Dizdar yeniden evlenebilir!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın sevilen oyuncusu Merve Dizdar geçtiğimiz aylarda uzun zamandan beri birlikte olduğu eşiyle ayrılmıştı. Ancak dizide partneri ile yakıştırılan oyuncunun evlenmesi istendi.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben’i Merve Dizdar yeniden evlenebilir!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın sevilen oyuncusu Merve Dizdar geçtiğimiz aylarda uzun zamandan beri birlikte olduğu eşiyle ayrılmıştı. Ancak dizide partneri ile yakıştırılan oyuncunun evlenmesi istendi.

11 Ekim 2021 Pazartesi 22:50
Masumlar Apartmanı'nın Gülben’i Merve Dizdar yeniden evlenebilir!

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlanan Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen popüler oyuncularından bir tanesi olan Merve Dizdar, dizide Uğur Uzuner ile aşk yaşamaya çalışan bir karaktere hayat veriyor. İzleyenlerin beğenisini kazanan Merve Dizdar'ın ayrılmasının ardından dizide yeni bir aşk ile gündeme gelmesi özellikle ünlü ismin hayranları tarafından büyük bir destek gördü.

“Evlenmeli”

Merve Dizdar'ın yeniden hayatını birleştirmesi gerektiğini söyleyen hayranlar, bu konuda en yakın isim olarak Uğur Uzuner’i uygun görüyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda çiftin birbirine çok yakıştığı ve dizi sahnelerinde de bunun çok iyi bir şekilde görüldüğü belirtilirken,  ikilinin yeni bir ilişkiye başlaması gerektiği belirtildi. Bu haberlerin ardından iki oyuncu tarafından da herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak çekimler gereği birbirine çok yakın duran iki ismin önümüzdeki günlerde sürpriz bir aşka yelken açabileceği de konuşulanlar arasında. Bu bakımdan merak edilen bu durum için önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Merve Dizdar kimdir?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de doğdu.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Merve Dizdar, Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp. Craft Tiyatro'da devam etmektedir. İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite'de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Tiyatro oyunları
Sezon - Oyun
2010 Çok Yaşa Dünya
2010 - 2011 Bir Tutam Hayat
2011 - 2012 Titus Andronicus
2012 Bir Kurşun Deliğine Kaç İnsan Sığar
2013 Bir İnfazın Portresi
2013 Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler (Müzikal)
2014 Kuşlar
2017 Yutmak
Filmografi
Yıl | Dizi | Rol | Kanal
2020 Mucize Doktor Damla Fox
2017 Vatanım Sensin Efsun Kanal D
2017 7 Yüz (Büyük Günahlar) Nihal BluTV
2015 Kertenkele İrem Atv
2015 Kırgın Çiçekler İrem Atv Konuk Oyuncu
2014 Beş Kardeş Fatma Kanal D
2015 Çılgın Dershane Üniversitede Astrolog Özge Show TV
2013 Doksanlar Selin Atv
2013 Bir Yastıkta Yeliz Gelin (Konuk Oyuncu) TRT 1
2012 İnsanlar Alemi Konuk Oyuncu
2012 Kavak Yelleri Saliha
2020 Masumlar Apartmanı Gülben TRT 1
Sinema filmleri
2020 Eltilerin Savaşı Gizem
2019 Bir Aşk İki Hayat
2016 Yok Artık 2
2013 Mandıra Filozofu
2011 Bir Ses Böler Geceyi
 
Son Güncelleme: 12.10.2021 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.