Lupin 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

İlk 2 sezonu ile büyük bir beğeni kazanan Lupin 3. sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte Netflix'in özel yapımından son detaylar.

lupin 3. sezon ne zaman çıkacak

2021 yılında yayınlanan ilk sezonları ile izleyenlerden tam not almayı başaran ve büyük ilgi gören Lupin dizisi için gözler 3. sezona çevrildi. 2 sezon yayınlandıktan sonra final yapmaması ve 3. sezon için hikayenin açık bırakılması, 3. sezon geleceğinin ilk göstergelerinden birisi olmuştu. Yayınlanan son bölüm sonrasında 3. sezon için onay veren Netflix, böylece dizi izleyenlerini de sevindirdi.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Lupin 3. sezon ne zaman yayınlanacak şeklinde pek çok sorunun sorgulandığı dizi için Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarda ilk bilgiler yer aldı. Lupin 3. sezon ne zaman yayınlanacak belli olmasa da dizi için çekimlere başlanmış durumda.

Lupin 3. sezon ile dönüyor

Geçtiğimiz günlerde Netflix’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre bu yıl ilk iki kısmı yayınlanan dizinin üçüncü kısmı için de çekimler başladı. Netflix, paylaşımı başrol oyuncusu Omar Sy’ın da olduğu bir görsel ile duyurdu. Ne yazık ki üçüncü kısım ile ilgili herhangi bir detay şu an için bilinmiyor.

Lupin’in ilk kısmı ilk 28 gününde Netflix’te 76 milyon hane tarafından izlenerek Netflix’in en çok izlenen üçüncü dizisi olmuştu. Şu anda dizinin ilk iki kısmını Netflix’te bulabilirsiniz. Toplamda 10 bölüm bulunuyor. Bahsi geçen paylaşımı da aşağıda bulabilirsiniz.

Exit mobile version