Kırmızı Oda Dizisindeki Mitra Kimdir? Mitra’nın Gerçek İsmi Nedir?

TV8 ekranlarının popüler dizisi Kırmızı Oda'nın Mitra karakterini oynayan oyuncu ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

Kirmizi Oda Mitra Kimdir

TV8 ekranlarında Kırmızı Oda dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen dizinin en çok merak edilen isimlerinden birisi de Mitra. Peki Kırmızı Oda dizisinde Mitra karakterini kim oynuyor? Kırmızı Oda Mitra’nın gerçek adı nedir?

Kırmızı Oda dizisinde Mitra karakterini canlandıran kişi Melisa Aslı Pamuk‘tur. Kırmızı Oda dizisinde rolünü en iyi yansıtan oyunculardan birisi olan Mitra, bugüne kadar bir çok dizi yapımlarında rol alırken alanında ödül kazanan isimler arasında da yer aldı.

Kırmızı Oda Mitra – Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Kırmızı Oda dizisinin Mitra karakterini oynayan Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde doğdu. Türk kökenli Hollanda vatandaşı olan güzel oyuncu aynı zamanda modellik geçmişine de sahiptir. 1.76 boyunda 58 kilo ağırlığında olan Melisa Aslı Pamuk, kahverengi göz renklerine sahiptir. Melisa Aslı Pamuk – Mitra’nın burcu Koç burcudur.

2011 yılında L’Oreal Paris sponsorluğunda FOX TV’de yayınlanan Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması’nda birinci olmuştur. Sonrasında ise ülkemizi Brezilya’da Sao Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe yarışmasında temsil etmiştir.

Çok iyi seviyede İngilizce, Felemenkçe, Almanca dillerini konuşabilen Melisa Aslı Pamuk, Hollanda Amsterdam Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimini almış ancak Miss Turkey’e katılmak için okulunu dondurmak durumunda kalmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimini alıp tamamlayan güzel oyuncu popüler birçok dizi ve film yapımlarında rol almıştır.

Melisa Aslı Pamuk Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Aldı?

Melisa Aslı Pamuk Aldığı Ödüller

  1. 2016 yılında Pantene Altın Kelebek Ödülleri Yıldızı Parlayanlar alanında Kara Sevda adlı dizideki Asu Kozcuoğlu rolüyle ödül sahibi olmuştur.
  2. 2017 yılında Ayaklı Gazete Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü de yine Kara Sevda dizisindeki rolüyle kazanmayı başarmıştır.

TV8’in Kırmızı Oda dizisinde rol alan oyuncuların tanıtımına Hamdi Baba Kimdir haberi ile başlamıştık. Dizi ve filmlerde rol alan oyuncularla ilgili tüm detaylı haberler için sitemizi sıklıkla takip etmenizi tavsiye ederiz.

Exit mobile version