Kırmızı Oda Dizisindeki Hamdi Baba Kimdir? Hamdi Baba’nın Gerçek İsmi Nedir?

TV8 ekranlarının sevilen Kırmızı Oda dizisinde Hamdi Baba karakteriyle rol alan oyuncu ile ilgili tüm bilinmeyenleri çıkardık.

Kırmızı Oda Dizisindeki Hamdi Baba Kimdir

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren oldukça beğeni toplayan Kırmızı Oda dizisinde birçok tanıdık isim oyuncu olarak rol alıyor. Dizinin Hamdi Baba karakterini de aslında daha önce bazı yapımlarda izlemiştik. Kırmızı Oda ile televizyon ekranlarına yeniden keskin bir dönüş yapan oyuncu ile ilgili tüm bilinmeyenleri sizler için derledik.

Kırmızı Oda dizisindeki Hamdi Baba kimdir? Hamdi Baba’nın gerçek ismi ne? Kırmızı Oda dizisindeki Hamdi Baba karakterinin gerçek ismi Diren Polatoğulları‘dır. Dizideki bir oto tamircisini oynayan oyuncu Sadi ve Miço’yu bazı kötü gruplardan korumaya çalışmasıyla izleyicilerin en çok merak ettiği oyuncular arasında yer alıyor. Emre’nin ölümünün ardından Abdullah’tan intikam almak için yemin etmiştir.

Kırmızı Oda Hamdi Baba – Diren Polatoğulları Kimdir?

Kırmızı Oda dizisinde rol alan Hamdi Baba karakterini Diren Polatoğulları oynamaktadır. 198o İstanbul doğumlu olan Diren, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini almıştır. Tiyatro oyunculuğuna ek olarak 2009 yılından itibaren birçok dizi ve film yapımlarında televizyon ekranlarında yerini almıştır. İlk tiyatro oyunu Don Kişot’um Ben adlı yapımdır. Bunun yanında Kurtlar Vadisi Pusu başta olmak üzere birçok klişe yapımda rol üstlenmiştir.

Diren Polatoğulları’nın Rol Aldığı Film & Sinemalar

Diren Polatoğulları’nın Oynadığı Diziler

Kırmızı Oda dizisinin oyuncuları ile ilgili bir rehber niteliğinde haber dizisi yayınlamayı uygun gördük. TV 8 ekranlarında oldukça beğeni toplayarak izlenen dizide “Kırmızı Oda Mitra Kimdir?” haberini de bir önceki yazımızda sizinle paylaşmıştık.

Exit mobile version