Kim Milyoner Olmak İster’de 5 milyonluk soru ne? Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu doğru bildi!

Reyting rekortmeni programlardan Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL değerindeki soru açıldı. Yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki 'TBMM' ile ilgili soruyu doğru yanıtlamasının ardından 5 milyon TL'lik soruyu da doğru yanıtladı.

Kim Milyoner Olmak Isterde 5 milyonluk soru habermeydan

Kim Milyoner Olmak İster’de 5 milyonluk soru ne? Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu doğru bildi!

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’de ‘5 milyonluk’ soru heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz bölümlerde peş peşe doğru cevaplar veren 19 yaşındaki Berk Göktaş, 5 milyon TL’lik soruyu açtırmaya hak kazandı.

Başarılı bir performans sergileyen yarışmacı “23 Nisan 1920’de açılan TBMM’nin birinci dönem milletvekillerinden hangisi, milletvekili olduğu ille doğru eşleştirilmiştir?” sorusuna “Fevzi Paşa, Kozan” yanıtını verdi. Soruyu doğru cevaplayan yarışmacı, büyük ödül 5 milyon TL değerindeki final sorusunu açtırdı.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Berk Göktaş’ın karşısına, “Bakara suresinde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, “biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız” diye isyan edip Hz. Musa’dan “Rabb’ine dua et de versin” diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?” sorusu çıktı.

Berk Göktaş, soruyu yanıtlamayı tercih etti ve doğru yanıt olan ‘C’ (nohut) şıkkını seçti ve milyoner tarihinde ilk kez büyük ödül olan 5 milyon TL’yi kazandı.

Exit mobile version