Kenan İmirzalıoğlu’ndan dudak uçuklatacak anlaşma…
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yıllar sonra Ay Yapım ile yeni bir dizi için setlere dönmeye hazırlanıyor. Uzun süredir “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasının sunuculuğunu üstlenen 50 yaşındaki İmirzalıoğlu, geçtiğimiz aylarda sunuculuk görevini meslektaşı Oktay Kaynarca’ya devretmişti. Ayrıca, TOGG’un reklam yüzü olmak için de anlaşma yapmıştı.
Dizi İçin Dudak Uçuklatan Ücret
Gazete Magazin’in haberine göre, Kenan İmirzalıoğlu, Ay Yapım ile yaptığı yeni dizi anlaşmasıyla televizyon tarihine geçecek bir sözleşme imzaladı. Yeni dizisi için yaz sonunda kamera karşısına geçmesi beklenen ünlü oyuncu, bölüm başına 4,5 milyon TL alacak.
Kenan İmirzalıoğlu, geçen yaz Yavuz Turgul’un “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinden senaryo anlaşmazlıkları nedeniyle ayrılmıştı. Ardından Ay Yapım’dan gelen tekliflerle “İşgal Günlerinde Aşk” dizisi önerilmiş, ancak İmirzalıoğlu bu teklifi reddetmişti. Ay Yapım daha sonra ünlü aktöre “Serçe” dizisini sunmuştu.
Dizilerde Neden Rol Almadığını Açıklamıştı
Evliliğinden sonra uzun süre ekranlarda gözükmeyen Sinem Kobal hakkında, “Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı” şeklinde iddialar ortaya çıkmıştı. Kobal, “Sette olmanızı eşiniz mi istemiyor?” sorusuna şu şekilde cevap vermişti: “Tabii ki öyle bir şey yok, tamamen kızlar yüzünden. Peş peşe geldikleri için ara açıldı. Dijitalde bir dizinin çekimleri tamamlandı. Ana akım için de okumalar devam ediyor.”