İzel – Çelik – Ercan Geri Dönüyor!

90'lı yılların efsanevi grubu, 31 yıllık aranın ardından yeniden toplanıyor!

izel

1990’lı yıllarda beraber çıkardıkları albümle adlarını duyuran İzel – Çelik – Ercan grubu; 31 yıllık aranın sonrasında ilk defa bir araya gelecek. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde yapılan konserler kapsamında yeniden toplanacak grup üyeleri, provaların devam ettiği bu günlerde basına toplu halde demeç verdi.

Basın toplantısı esnasında neşeli bir ruh halinde olduğu gözlemlenen grup üyeleri, yıllar sonra gelen bu birliktelikten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Toplantının bitmesinin ardından İzel’in, Çelik ve Ercan Saatçi’yi elbisesinin kurdeleleriyle bağladığı ve bir daha hiç ayrılmak istemediklerini gösterdiği görüntüler de gündemde yerini aldı.

Toplantı esnasında bu birlikteliğin çok geç kaldığını belirten Ercan Saatçi; ayrılma sebeplerinin geçmişte kaldığını ve bu konu üzerine düşünmediklerini söyledi. Yeniden toplanmalarının uzun sürmesi konusunda kendilerini eleştirdiklerini dile getiren Saatçi; kendilerine ve sevenlerine haksızlık etmemek adına bir araya geldiklerini açıkladı. İzel ve Çelik’le beraber çalışmayı çok özlediğini söyleyen Ercan Saatçi; “Konserlerle başlayacağız. Nerede kalmıştık?” sözleriyle de yeniden birlikte olmanın getirdiği mutluluğu kelimelere döktü.

İzel: Tek Albümle Dahi Çok Özlenmişiz

Grubun bir diğer üyesi İzel Çeliköz, solo kariyerlerinin uzun süredir devam etmesine rağmen gelen birleşme taleplerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisinin 10’dan fazla solo albümü olmasına rağmen bu isteğin devam ettiğini söyleyen İzel; Ercan Saatçi’nin ifadelerine de katıldığını belirtti. 30 yılın ardından yeniden bu birlikteliği sağlayabildikleri için de sevinçli olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı; meslekleri için önemli bir eşiği de geride bırakacaklarını açıkladı.

Yalnızca tek bir albümle büyük bir kitle edindiklerini zamanla fark ettiklerine de değinen İzel; grubun geçmişten gelen dostluğunun da yeniden pekişmesinden büyük bir sevinç duyduğunu basın mensuplarına aktardı.

Çelik: Eve Dönmüş Gibi Hissediyorum

Solo kariyerinde önemli başarılar elde eden bir diğer isim olan Çelik Erişçi ise; uzun yılların ardından yeniden gruba dönmekten dolayı büyük bir heyecan duyduğunu belirtti. Kariyerinin başladığı yere dönmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Çelik, eve dönmüş gibi bir hissiyat içerisinde olduğunu da basınla paylaştı. Grubun yakın dönemde dahi çok etkili bir konumda olduğunu tespit ettiklerini aktaran Çelik; bu etkiyi bir kez daha dinleyenlere yansıtmaktan dolayı çok sevinçli olduğunu açıkladı.

İzel – Çelik – Ercan Grubunun Tarihçesi

1991 yılında “Özledim” albümüyle döneme damgasını vuran İzel – Çelik – Ercan grubu, üç ismin birden kariyerlerindeki en önemli noktalardan biri oldu. Çelik Erişçi’nin ayrılması sonrasında; İzel – Ercan olarak “İşte Yeniden” albümünü çıkartan bu grup, bu albümün ardından kariyerlerine solo halde devam etti.

İzel ve Çelik’in Türk pop müziğinde önemli konumlara geldiği bu süreçte, Ercan Saatçi ise ağırlıklı olarak yapımcı konumunda yer aldı. Üç isim de 1990’lı ve 2000’li yıllarda önemli hitlere imza atmalarıyla adlarını defalarca duyurdu. Poll Productions’ın patronu Polat Yağcı’nın talebiyle yeniden bir araya gelen ekip; 25 Ağustos’ta Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha sevenlerine merhaba diyecek.

Exit mobile version