Innocent Defendant Konusu ne? Dizinin Sonunda Ne Oluyor?

Türkiye'de Fox TV tarafından uyarlanarak Mahkum adı ile ekranlara getirilen Innocent Defendant dizisi konusu ve hikayenin nasıl bittiği araştırılmaya başlandı. Innocent Defendant konusu ne? Dizinin sonunda ne oluyor?

innocent defendant

Güney Kore dizisi olarak kısa süre içerisinde tüm dünyada ses getiren Innocent Defendant konusu, hikayesi ve oyunculukları ile şimdiden en iyi diziler arasına girmeyi başardı. Dizinin yakaladığı popülerlik, Fox TV tarafından dizinin Türkiye uyarlaması için de teşvik edici oldu. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk 2 bölümleri ile uyarlama bir şekilde Mahkum dizisi ekranlara gelmeye başladı. Innocent Defendant dizisinden uyarlandığı belirtildiği için dizinin sonunu merak edenler Innocent Defendant dizisinde neler olduğunu araştırmaya başladı.

Dizinin orijinali 18 bölüm olduğu gibi mini bir dizi olarak kurgulandı ve sonunda final yaptı. Bu bakımdan Fox TV’nin sadece 18 bölüm ile diziyi sınırlandırması pek mümkün görünmüyor. Uyarlama olsa da dizinin Türkiye’de farklı bir şekilde ilerlemesi bekleniyor.

Innocent Defendant sonu ne, nasıl bitiyor?

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Mahkum dizisi başlarken izleyicilerde dizisinin uyarlandığı Orjinali İnnocent Defendant dizisinin sonunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Mahkum dizisinin orijinali İnnocent Defendant 18 bölüm süren Mini bir dizi. Dizinin sonunda Savcı kendine aklamayı başarıyor ve eski hayatına geri dönüyor.

Bu arada kızı ve eşini öldüren kişi ile Yakalayarak cezaevine gönderiyor. Yayınlanan fragmanlara göre Mahkum dizisi orjnali ile paralel bir senaryo ile ekranlara gelecek. Ancak orijinal dizinin 18 bölüm sürdüğü göz önünde bulundurulursa mahkum dizisinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı şimdiden kestiremiyor.

Exit mobile version