İbrahim Tatlıses Trafik Kazası Geçirdi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, tatil yaptığı Bodrum'da trafik kazası geçirdi.

ibo1

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatiline devam eden İbrahim Tatlıses, bu sabah trafik kazası geçirdi. Aracı ağır hasar alan ünlü şarkıcı, sıkışmasına rağmen kısa bir süre içerisinde çıkartıldı. İbrahim Tatlıses’le birlikte kızının da aynı araçta yer aldığı öğrenilirken; her ikisinin de hafif yaralanmalarla kazadan kurtulduğu açıklandı. Sağlık durumuna dair soruların da olumlu bir şekilde yanıtlandığı bu açıklamayla birlikte; Tatlıses’in sevenlerinin üzüntülü sosyal medya paylaşımlarının yerini sevinçli tepkiler aldı.

Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde seyreden aracın şarampole yuvarlandığı ve bir ağaca çarpması sonucunda kazanın sona erdiği tespit edildi. Haber ajanslarının da olay sonrasını kaydetmesiyle ortaya çıkan görüntüler; Tatlıses’in kaza sonrasında bilincinin açık olduğunu ve yardım isteğini bu sayede yaptığını gösterdi. Araçta sıkıştığı görülen İbrahim Tatlıses ve kızı; itfaiye ve arama kurtarma ekiplerinin katkılarıyla araçtan çıkarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı, maddi boyutu epey büyük görünen bu kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Kazanın ardından olay yerine varan arama kurtarma ekipleriyle diyalog kurmayı başaran Tatlıses; öncelikli olarak aracın vinç yardımıyla çıkarılmasını, sonrasında araç içerisinden kendisinin ve kızının kurtarılması gerektiğini aktardı. Olay yerinden vinç gereksinimi olmadan çıkarılan İbrahim Tatlıses ve kızı; olayın ardından vakit geçirilmeden hastaneye götürüldü. Kaza esnasında Tatlıses’in yanında, kendisi de şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak’ın olduğu tespit edildi.

İbrahim Tatlıses’in Çocukları Yardıma Geldi!

Kazanın olduğu haberiyle birlikte, ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in yakınları da olaya müdahil oldu. Kendisi gibi müzik piyasasında var olan oğlu İdo Tatlıses ve yakın dönemde küs olmasıyla gündeme gelen Ahmet Tatlıses; olay yerine geldi ve yetkililerden bilgi aldı. Sıkıştığı araçtan kurtarılan İbrahim Tatlıses’e hastaneye kadar refakat eden çocukları, babalarına zorlu zamanında destek oldular. Tatlıses’in hastaneye ulaşmasının ardından yapılan ilk açıklama ise; ünlü şarkıcının işlerinde yapımcılığını üstlenen Polat Yağcı’dan geldi. Yağcı, araçtaki herkesin sağlıklı bir şekilde çıkarıldığını teyit etti. Bu sayede Tatlıses’in hayranları da rahat bir nefes almış oldu.

İbrahim Tatlıses Bir Kez Daha Ölümden Döndü!

İbrahim Tatlıses ve kızının içinde bulunduğu minibüsün, kamyonla çarpıştığı ve bu nedenle şarampole yuvarlandığı tespit edildi. Kaza sonrasında minibüsün üzerinde kalan kamyon ve minibüsün; şarampol bölgesinden vinçle kaldırıldığı ve emniyetli bir alana bırakıldığı öğrenildi. Tatlıses ve kızıyla birlikte, her iki aracın şoförü de kazadan hafif yaralarla kurtuldu.

Geçmişte de büyük bir kaza atlatmasıyla da bilinen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses; 14 Mart 2011 tarihinde program yaptığı kanalın girişindeyken aracının içinde silahlı saldırıya uğramıştı. Tatlıses’le anlaşmazlık içinde olan bir grup insan tarafından yapılan bu saldırı; Tatlıses’in kafası dahil olmak üzere birçok yerinden yara almasına neden olmuştu. Uzun süreli ameliyatlar sonrasında hayata dönen Tatlıses; hem sevenleri hem de sevmeyenleri tarafından “büyük bir mucize” başardığına inanılan birisi haline gelmişti.

Exit mobile version