HBO, Barry Dizisine 4. Sezon Onayını Verdi

Ödüllü dizi Barry için 4. sezonun da çekimlerine başlanacağına dair onay HBO'dan geldi.

hbo barry

Emmy ödüllü kara komedi dizisi Barry için HBO 4. sezon onayını verdi. Henüz üçüncü sezonunun halen yayında olduğu dizinin 4. bölümünün ardından gelen bu onay, izleyicileri oldukça mutlu edecek gibi. Bilindiği üzere HBO ve HBO Max platformlarında pazar günleri yeni bölümleri yayınlanan Barry dizisinin 4. sezon prodüksiyonunun Haziran ayı gibi Los Angeles’ta başlayacağı ve Bill Hader’in yeni sezonda yer alacak 8 bölümün tamamını yöneteceği bildirildi.

Barry dizisinin üçüncü sezonunun kadrosunda Bill Hader, Henry Winkler, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Stephen Root ve Sarah Burns yer alıyor. Ayrıca daha önceki sezonlardan tekrar edenler arasında ise D’Arcy Carden ve Michael Irby de bulunuyor. Dizinin yaratıcılığını Bill Hader, Alec Berg ile birlikte gerçekleştirdi. Julie Camino ise dizinin yapımcılığını üstleniyor.

Barry Dizisinin 4. Sezon Onayı Geldi

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt tarafından yapılan açıklamada; “Bill, Alec, tüm oyuncular ve ekip, ‘Barry’nin enfes bir üçüncü sezonunu yayınladı, bu kahkaha ve gerilimin ustaca bir karışımı. Dördüncü sezon onayı aldığımızı duyurmaktan çok mutluyum.” ifadelerine yer verilirken dizinin 4. sezon onayının da geldiği kesinleşmiş oldu.

Barry dizisinin ilk iki sezonu komedi alanında en iyi erkek oyuncu dalında Bill Hader, en iyi erkek yardımcı oyuncu dalında da Winkler olmak üzere 30 Emmy adaylığı almıştı.

Exit mobile version