Hande Erçel Kimdir? Yeni Dizisi Ne Zaman Geliyor?

Oynadığı yapımlarda önemli bir hayran kitlesine ulaşan Hande Erçel, sevenleri tarafından yeni projeleriyle merakla beklenen birisi.

hande ercel 1

Uzun süredir televizyon ekranlarının en popüler figürlerinden olan Hande Erçel, yakın dönemde de çokça konuşulan isimlerden biri oldu. Birçok kez kendisine edilen hakaretler nedeniyle açtığı davalarla adı duyulan ünlü isim, bir yandan da oynadığı projelerin başarısıyla adını duyurdu. Sosyal medyada ve magazin basınında da güzelliği sebebiyle sıklıkla gündeme gelen ünlü isim; hayranları tarafından yeni projeleri ilgiyle takip edilen bir oyuncu olmayı başardı.

Hande Erçel Kimdir? Yeni dizisi ne zaman geliyor? Kaç yaşında? Bu ve benzeri soruların yanıtları, yazının ilerleyen bölümlerinde okuyucuyla buluşuyor.

Hande Erçel’in Hayatı

24 Kasım 1993’te Balıkesir’de doğan Hande Erçel; Kaya ve Aylin Erçel çiftinin kızıdır. Kendisinden büyük bir kardeşi daha olan ünlü isim, hayatının önemli bir kısmını Balıkesir’de geçirdi. Üniversite döneminde İstanbul’a gelen Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Geleneksel Türk Sanatları bölümünde eğitim gördü. 2012 yılında Azerbaycan’da yapılan bir güzellik yarışmasında ikinci olan Erçel, bu denemesi sonrasında oyunculuk alanında kendisini göstermeye başladı.

TV Kariyeri

2013 yılında Tatar Ramazan ve Çalıkuşu dizileriyle televizyon dünyasına adım atan Hande Erçel, bu yapımlarda gösterdiği performanslarla daha fazla şans elde etme imkanı buldu. Bir yıl sonrasında da dizilerde rol alma imkanı yakalayan Erçel, Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı gibi yapımlarda boy gösterdi. Zamanla genç ve güzel bir kadın olmasıyla dikkatleri daha da üzerine çeken Erçel; ilk başrol işinde 2015 yılında oynadı. Güneşin Kızları dizisinde bir sezon boyunca Selin karakterini canlandıran Erçel, bu projenin ardından TV sektörünün en popüler figürlerinden biri haline geldi.

2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz ve 2017 yılında Siyah İnci dizilerinde rol alan Hande Erçel; bu dizilerde de performansıyla beğeni toplamayı başardı. 2019’da ise yer aldığı iki dizi birden erken final yapmak durumunda kaldı. Halka ve Azize dizilerinde hayal kırıklığı yaşayan Erçel; 2020’de yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle ise başarılı bir dönem geçirdi. Bir diğer başrol oyuncusu Kerem Bürsin’le sevgili olduğu iddiaları ve dizinin genç kitleyi yakalaması; projenin reyting sıralamalarında uzun süre üst sıralarda kalmasını sağladı.

2021 yılında final yapan projeyle birlikte Hande Erçel, FOX’un ve Disney Plus’un yeni projeleri için anlaşmaya vardı. İki Yabancı isimli TV dizisi ve Denizkızı isimli dijital platform dizisiyle anlaşan Erçel; yakın dönemde yeniden hayranlarıyla buluşmuş olacak. Son dönemde magazin programlarında daha az gündeme gelen Erçel, Kerem Bürsin’le olan birlikteliğinden bu yana hiçbir yeni isimle anılmadı.

Exit mobile version