Haldun Demirhisar Kimdir?

haldun demirhisar kimdir haber

Türkiye’nin en popüler şarkıcılarından birisi de Aleyna Tilki! 2000 doğumlu genç şarkıcı; 2016 yılından bu yana müzik dünyasında yer alıyor. Şarkıları ve özel hayatı ile gündeme gelen Tilki; son olarak Haldun Demirhisar ile görüntülendi. Magazin dünyası başta olmak üzere Aleyna Tilki hayranları ve daha birçok insan Haldun Demirhisar’ın kim olduğunu merak etmeye başladılar. Yazımız sayesinde Haldun Demirhisar kimdir sorusuna cevap bulabilirsiniz. O halde başlayalım!

Haldun Demirhisar Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Haldun Demirhisar; magazin dünyasının adını daha önce de duyduğu biri! Aleyna Tilki’den evvel ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile de görüntülenen Haldun Demirhisar; bu iki genç kadına kıyasla yaşının daha büyük olmasıyla dikkat çekiyor.

Haldun Demirhisar ile Aleyna Tilki; geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken beraber görüntülenmişlerdi. Her ikisinin de kameralara yakalanmaktan duydukları mahcubiyet gözlerden kaçmamıştı. İş dünyasının tanınan simalarından birisi olan Haldun Demirhisar geniş bir çevreye sahiptir.

Haldun Demirhisar’ın İzmirli olduğu biliniyor. Yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan ve yatırımlarının karşılığını fazlasıyla alan bir iş insanı! Haldun Demirhisar; bilhassa Heavenly dDF’ isimli şirketin sahibi oluşuyla öne çıkıyor. Daha önce de söylediğimiz gibi birçok sektörde faaliyetlerine devam ediyor. Otel, mimar ofisi ve restoran işletmeleri bulunan iş adamının aşk hayatı da oldukça dikkat çekici! Bir dönem Bennu Gerede ile de aşk yaşadığı biliniyor.

Haldun Demirhisar Aleyna Tilki ile Aşk mı Yaşıyor?

Aleyna Tilki her yaptığı hareket ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken objektiflere yakalanan Tilki; kameralara aldırış etmeyen tavrı ile herkesi gülümsetmişti. Ancak, Tilki’nin yanındaki gizemli erkeğin kim olduğu merak edilmişti. O gece Tilki ve Demirhisar ile beraber olan farklı bir kişinin kameraları görünce verdiği sert tepkiler çok konuşulmuştu. Aleyna Tilki’nin arkadaşı; kameramanları polis çağırmak ile tehdit etmişti.

Aleyna Tilki; magazin muhabirlerinin Demirhisar ile ilgili sorduğu sorulara cevap vermekten kaçındı. Hatta, Demirhisar’ın sevgilisi olup olmadığı ile ilgili olarak sorulan soruya üşüdüğünü söyleyerek karşılık verdi. Aleyna Tilki’nin bu umursamaz tavırları şaşırtıcı değil!

Aleyna Tilki – Haldun Demirhisar çifti; ilk buluşmalarının ardından bu defa da Arnavutköy’de görüntülendiler. Tilki; fotoğraflarını çeken gazetecileri görünce şaşırdı. Demirhisar ise gazetecilere zafer işareti yaparak fotoğraflarının çekilmesini umursamadığını gösterdi. Aralarında bir hayli yaş farkı bulunan ikilinin birlikteliğinin ne kadar süreceği merak konusu! Haldun Demirhisar; bir süre daha magazin gündeminde yer alabilir.

Exit mobile version