Hakan Hatipoğlu, Survivor’dan eşini aradı: Acun Ilıcalı’ya yakalandı!

Survivor 2024 yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, yarışma kurallarını çiğneyerek ailesiyle gizlice iletişim kurmaya çalıştı. Ancak, bu durum programın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından fark edildi.

survivor habermeydan

Hakan Hatipoğlu, Survivor’dan eşini aradı.

Survivor 2024’te yarışmacı Hakan Hatipoğlu, yarışma kurallarını ihlal ederek ailesiyle gizlice iletişim kurmaya çabaladı. Ancak, bu durum programın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından fark edildi. Hakan Hatipoğlu’nun ailesiyle gizlice iletişim kurma çabası, Acun Ilıcalı ve Hakan Hatipoğlu arasında konseyde geçen diyalogla gündem oldu. Hatipoğlu, ısrarlı sorular sonucunda telefonla konuştuğunu kabul etti. Acun Ilıcalı, Hatipoğlu’na “Başarılı olabildin mi? Ne güzel, iyi miymiş Gizem bari?” diye sordu. Hatipoğlu ise “Çok konuşamadım” yanıtını verdi.

Acun Ilıcalı, Survivor’da bir besini kural dışı elde etmenin hırsızlık olmadığını, bunun bir kural bozma olduğunu belirtti. İletişimle ilgili bir kuralı bozan yarışmacının aldığı riskin tamamen kendisine ait olduğunu ifade etti. Eğer bu durum öğrenilirse, yarışmacının ceza alacağını söyledi. Ilıcalı, Hatipoğlu’na verdiği cezayı şu sözlerle açıkladı: “3 ödül yaptırım uyguluyoruz ve yarışmacıların da bu konuda özen göstermesini istiyoruz.” Hatipoğlu ise “Benim de o kısa sürede konuşmamda yani konuştuğumuz şeyler inanın Survivor dışındaydı. Sadece Nagihan sana ne yaptı diye sordu. Hataydı benim için kabul ediyorum” dedi.

 

 

Exit mobile version