Hadise Sosyal Medya Hesabında İsyan Etti, 1.5 Yıldır Taciz Edildiğini Söyledi!

Ünlü şarkıcı Hadise; kimliğini belirtmediği bir grup tarafından uzun bir süredir şantaj, tehdit ve tacize uğradığını açıkladı.

hadise1

Ünlü şarkıcı Hadise, Instagram ve Twitter hesaplarında paylaştığı yazıyla gündeme damga vurdu. Bir grup insanın sistematik bir biçimde kendisine karşı şantaj, tehdit ve taciz suçlarını işlediğini söyleyen Hadise; özellikle de magazin programlarının bu konuda öncü niteliğini taşıdığını ve özel hayatına doğrudan müdahalede bulunduklarını aktardı. Kendi hayatı hakkında bel altı konuşmalar yapıldığını ve bu konuda artık sabretmeyeceğini söyleyen ünlü isim; tepkilerin nedeni olarak görülen magazin programlarına da kontrol getirilmesi gerektiğini açıkladı.

Kendisinin “Hadise” olmasından dolayı böyle bir muameleye maruz bırakılmaması gerektiğini ifade eden başarılı şarkıcı; magazin programı sunucuları ve onları takip eden birçok insanın kendisine ağıza alınmayacak ifadeler kullandığını belirtti. Bu durumun yaklaşık 1.5 yıldır süregeldiğini ifade eden Hadise, uzun zamandır sabrettiği bu konuda yargı yoluna başvuracağının da altını çizdi. Kendisi hakkında söylenen yalan ifadelerin çoğunlukla bel altı vurmak amacıyla yazıldığını da sözlerine ekledi.

Genellikle hakkındaki iddialara yanıt vermemeyi tercih ettiğini söyleyen Hadise; kariyeri boyunca hiçbir şekilde polemiğe girmediğini ve bu açıklama sonrasında da girmeyeceğini belirtti. Polemiklerle alakalı tutumunu ise şu sözlerle özetledi: “Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim.”

Adalete güvendiğini ve bu nedenle konu hakkında detaylı bir açıklama yaptığını aktaran ünlü şarkıcı; ünlü olmanın bedelleri olduğunu bilse de, bu gibi bir saldırının ünlülüğün bedeli olamayacağını dile getirdi.

 

Hadise: Bu Yapılanlar İnsanlığa Sığmaz!

Açıklamalarında magazin basınının bir bölümünden ve bu bölüme yakın insanlardan gelen tehdit, karalama kampanyaları, iftiralar ve şantajlar olduğunu söyleyen Hadise; yaptığı açıklamayla birlikte gündeme getirilen iddiaların tamamını cevapladı. Bu saldırıların 1.5 yıldır devam ettiğini belirten ünlü şarkıcı; özel hayatına dair tüm mahremiyetinin itinayla ortadan kaldırıldığını ve bunun kabul edilemez bir durum olduğunu ifade etti.

Magazinde hakkında birkaç kez üst üste çıkan hamile kalma, kürtaj yaptırma, metres olma gibi haberlerden artık çok bunaldığını söyleyen Hadise; bunun sistematik bir saldırı olduğunu açıkladı. Göz doktorundan çıktığı günde bile kürtaj yaptırdığının söylenmesini ise, bu duruma dair net bir kanıt olarak ortaya koydu.

Tüm kadınlar adına ve adalet adına bu açıklamayı yapmak zorunda hissettiğini söyleyen Hadise; Adalet Bakanı’na ve adalet sistemine dahi seslendiğini, bununla birlikte kendisinin özel hayatına tecavüz edildiğini ifade etti. Bu durumun durdurulabilmesi için yargı yollarının tamamını değerlendireceğini açıklayan ünlü isim, yaşadığı her şeyin hesabını verebileceğini söyledi.

Exit mobile version